Az arc melyik részére használjam a különböző színű korrektorokat? (képpel)
Figyelt kérdés
Kaptam egy ilyen Avon palettát: [link] Balról a harmadik sorban vannak a korrektorok. A kép annyira nem adja vissza a színeket, úgyhogy leírom: Van egy halványzöld, egy fehér, egy barnás-bézses és egy szürkés színű. Valaki tudna segíteni, hogy melyiket hova használjam?2013. dec. 23. 21:41
1/12 anonim válasza:
a zöldet apiros foltokra kell használni:)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi!:) És a szem alá melyiket célszerű? Eddig csak folyékony korrektorom volt, azt tudtam hogy kell használni, de ez a sok színű.. :O
2013. dec. 24. 07:31
3/12 anonim válasza:
A zöldet tényleg a pirosra szokás használni. Ezt nézd meg, hátha segít: [link]
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi neked is.:) Az a baj, hogy ezt a fehér és szürke színt nem tudom hova tenni.:(
2013. dec. 24. 19:16
5/12 anonim válasza:
Lehet a fehér inkább egy highlighternek használható. Arccsontra, szemöldökcsontra, száj fölé.
A szürkére nincs ötletem.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Igazad lehet, mert a fehér egy picikét fénylik.
2013. dec. 25. 08:11
7/12 anonim válasza:
Ebben a palettában nincs korrektor...
8/12 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, akitől kaptam, hogy balról a harmadik sorban, az a négy kicsi, az korrektor. Biztos, hogy nem szemhéjpúder, mert annak igencsak halvány.:)
2013. dec. 28. 09:02
9/12 anonim válasza:
Avon tanácsadónő vagyok,akármelyik katalógusban megnézed highliterként van feltüntetve,vagy az oldal amit belinkeltél ott kiemelő púderként írja ami nem egyenlő a korrektorral.Ez por a korrektor pedig krémes és matt ,ez pedig fényes.A highlitert szemőldökcsontra,arccsontra szokták használni egy-egy terület kiemelésére,nézz utána üsd be a gugliba hogy highliter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!