Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mlyen jó korrektorokat tudtok?

Mlyen jó korrektorokat tudtok?

Figyelt kérdés
Valaki tudna segíteni? a szemem alatt nagyon sötét karikák vannak, olyan korrektort keresek, ami jól elfedi őket, de nem annyira maszk hatású. Légyszi írjatok jó korrektorokat!
2012. jan. 25. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az essence stay all day 16h hosszan tartó korrektor vált be. Folyékony korrektor, olyan kiszerelésben van, mint a szájfények és az ecsete is olyan.

Könnyű használni, szépen, egyenletesen lehet vele elfedni a szem alatti karikát és az apróbb bőrhibákat. Ráadásul nagyon könnyed, így olyan, mintha nem is használtál volna semmit. :) És nem is drága amúgy, 7-800Ft körül van.

Egyébként még a max factor korrektorai azok, amik tényleg jól fednek szerintem.

2012. jan. 25. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Az Avonból szoktunk rendelni (szinte az egész család), és nagyon megbízunk benne. Az Essence-t nem tartom elég jó márkának, olyan gagyinak tűnik. Nem tudom, valahogy nagyon ki vagyok békülve az Avonos dolgokkal. Van sok akciója is, és vannak drága dolgok is, de tényleg minőségiek.
2012. jan. 25. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát az AVON szerintem mocskos mód túl van árazva..:/ Igaz szintén nagyon sok dolog megéri, meg akciók is vannak. De vannak dolgai, amiket pofátlan áron árulnak...és akkor elég gyatra a minősége.:// Krémmánián lehet ilyenekről olvasni bőven.

A kérdésre válaszolva. Nekem egy stiftes Miss Sporty van, amit nem ajánlok, sőt semmilyen stifteset nem ajánlok, mert szerintem nem sokat érő....:// Esetleg pattanásra tudom jobban elképzelni, mint egy folyékonyat.

Viszont karikákra én is az Essence Stay All Day korrektort javaslom.:) A többi dolgot már leírta róla az első.:) Esetleg olvass további véleményeket róla krémmánián.:)

2012. jún. 2. 12:16
 4/4 anonim válasza:
Avon,Color trend ligt változata ...nagyon jol fed nemis látni hogy ott van kedvencem ès nemis drága 700ft körül
2012. okt. 15. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!