Mlyen jó korrektorokat tudtok?
Nekem az essence stay all day 16h hosszan tartó korrektor vált be. Folyékony korrektor, olyan kiszerelésben van, mint a szájfények és az ecsete is olyan.
Könnyű használni, szépen, egyenletesen lehet vele elfedni a szem alatti karikát és az apróbb bőrhibákat. Ráadásul nagyon könnyed, így olyan, mintha nem is használtál volna semmit. :) És nem is drága amúgy, 7-800Ft körül van.
Egyébként még a max factor korrektorai azok, amik tényleg jól fednek szerintem.
Hát az AVON szerintem mocskos mód túl van árazva..:/ Igaz szintén nagyon sok dolog megéri, meg akciók is vannak. De vannak dolgai, amiket pofátlan áron árulnak...és akkor elég gyatra a minősége.:// Krémmánián lehet ilyenekről olvasni bőven.
A kérdésre válaszolva. Nekem egy stiftes Miss Sporty van, amit nem ajánlok, sőt semmilyen stifteset nem ajánlok, mert szerintem nem sokat érő....:// Esetleg pattanásra tudom jobban elképzelni, mint egy folyékonyat.
Viszont karikákra én is az Essence Stay All Day korrektort javaslom.:) A többi dolgot már leírta róla az első.:) Esetleg olvass további véleményeket róla krémmánián.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!