Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy nézzek ki úgy mintha nem...

Hogy nézzek ki úgy mintha nem lennék kifestve, sminkben?

Figyelt kérdés
A barátom,azt kérte a szülinapjára, hogy hadd lásson smink nélkül :S De ha meglát tuti kiábrándul, mit csináljak?

2014. jan. 4. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem szoktatok együtt aludni? Vagy akkor sminkben alszol? Nem olyan nagy tragédia. Én se szeretek smink nélkül lenni, de ha itthon vagyunk, akkor nem sminkelek, mert minek? Estére is mindig lemosom. Hidd el, nem fog kiábrándulni.
2014. jan. 5. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Dehogy ábrándul:DD Az enyém is egyszer kérte, akkor alig mertem, de végül összehoztam a dolgot, megtettem, na azóta állandóan ezzel nyaggat, és nyúz, hogy ha van is rajtam hogy mossam le mert felesleges az a fekete oda (szemhéjtus..) és hogy aranyosabb az arcom nélküle. Sajnos csak ritkán teszek eleget a kérésének, mert utálom magam nélküle, bár tény hogy nem csúnya úgy se az arcom azért:) De szeretem kiemelni a szemeimet pl.

Szóval nyugi, gondolom azóta megvolt a dolog:D

2014. febr. 20. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!