Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csúnya vagyok sminkben?

Csúnya vagyok sminkben?

Figyelt kérdés

Nemtudom lehet én beszélem be magamnak de én nem szeretem az arcom sminkelve, szerintem elcsúnyítom. Tesz a latba, hogy nem is vagyok egy profi sminkes, picik is a szemeim ezért nagyon ritkán találom el azt a sminket ami kiemeli a szemem. Csak szempillaspirált, szemöldökcerúzát,szájfényt, pirosítót használok a mindennapokra.

Barátom meg mások mondták hogy jól áll, de nekem nem tetszik sose. Vagy nagyon kritikus vagyok magammal?

19/L

2013. ápr. 10. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszel amgadnak sminkelve, akkor ne tedd. Nem értem, miért kell egy lánynak feltétlen kifesteni magát, a legtöbbnek nagyon nem áll jól, mert kimondottan "müanyag"-hatásuk van.
2013. ápr. 10. 09:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem is festem magam rendszresen, de néha azért énis kedvet kapok hozzá...:-)
2013. ápr. 10. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
ilyenkor mindig késztetést érzek arra hogy elgondolkozzam vajon az én sminkemre is ezt mondanád hogy nem áll jól. Én imádok sminkelni és valamennyire tudok is, szerintem nincs olyan lány akin ne állna jól egy szolíd smink.
2013. ápr. 10. 09:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt hogy érted? Nem szokásom másokat cikizni. :)
2013. ápr. 10. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
nem töltesz fel képet sminkkel és smink nélkül? könnyebben el tudnánk dönteni
2013. ápr. 10. 09:56
 6/7 D'a ***** válasza:
vagy priviben küldj egy sminkes és egy smink nélküli képet :)
2013. ápr. 10. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kötelező sminkelni, ha nem szereted magadon. De valószínűleg, csak az a baj, hogy nem tudsz rendesen sminkelni, és normális, alig látható csak javító smink helyett felkensz magadra egy egész új arcot.
2013. ápr. 10. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!