Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy nézzek ki úgy mintha nem...

Hogy nézzek ki úgy mintha nem lennék kifestve, sminkben?

Figyelt kérdés
A barátom,azt kérte a szülinapjára, hogy hadd lásson smink nélkül :S De ha meglát tuti kiábrándul, mit csináljak?

2014. jan. 4. 19:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
ez hülyeség:D ne fesd ki magad, nem fog kiábrándulni:D
2014. jan. 4. 19:10
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Én sem hiszem, hogy kiábrándulna. De ha csak egy kis matt korrektort használsz és szempillaspirált, az már sokat tud dobni rajtad, de nem olyan feltűnő. Ha jól megcsinálod, szerintem nem fogja észrevenni.
2014. jan. 4. 19:12
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Mi van ha leellenőriz ? :D

És hogy-hogy eddig nem látott smink nélkül ?

Meg amúgy ha szeret nem fog kiábrándulni..ennyi...! :)

2014. jan. 4. 19:18
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Maximum egy kis BB krémet és szempilla göndörítőt használj. Kicsit javít diszkréten, de megkapja amit akar végül is. Attól még, hogy pasi ki fog rajtad szúrni olyan dolgokat, mint szempillaspirál. Ha tényleg szeret emiatt nem fog kiakadni.
2014. jan. 4. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

aludd ki magad

igyal sok folyadekot

hasznalj borodnek megfelelo arckremet

szemalatti karikakat tuntesd el (alapozo, korrektor...)

ha jol illik az arcodhoz az alapozod azt is hasznalhatsz, de csak keveset

ha a szemoldokodet kiszoktad huzni, most gyengen huzd ki, ha nagyon rossz a helyzet es tok ritka...

ha reg szedted a szemoldokodet, szedd ki vagy gyantazd le a kosza szalakat, sokkal jobban fogsz kinezni

ha a bajuszodat vagy a pajeszodat is szortelenited, akkor most is, mert ez is sokat dob a tiszta arcboron...

ha pattanasos vagy probald valahogy eltuntetni oket.

a szempilladat gondorits be. ez nem smink, csak sokkal egyenletesebben fognak allni a pillaid es feltunobbek lesznek.

nagyon gyengen akar a veget is kifesthetes sprirallal, de ne tul nagyra. vagy esetleg szemceruzaval megprobalhatod a szempillaidat kicsit megszinezni...

a szadat hidratald le, hogy ne legyen cserepes meg szaradt.

fogmosas utan kicsit megdorzsolhetedaz ajkaid fogkefevel, ez lehozza az elhalt hamsejteket meg olyan elettel teli hatasa lesz...

igazabol nemtudom mi az amivel elegedetlen vagy az arcodon es miert abrandulna ki beloled... de remelem tudtam hasznos tanacsot adni.

2014. jan. 4. 19:31
 6/12 A kérdező kommentje:
húúú köszi mindenkinek! :D nagyon kedvesek vagytok és mindent bevetek amit mondtál 5-ös :)
2014. jan. 4. 19:35
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Szép kis ajándék a hazugság! Biztassátok csak!

Inkább mondj nemet neki, mint ezt, majd fokozatosan állj le a vakolással és akkor nem lesz ilyen gondod!

2014. jan. 4. 19:39
 8/12 anonim ***** válasza:
53%

ezt nevezem szép kapcsolatnak

nem fogsz vele aludni,mert félsz hogy reggel smink nélkül lát vagy mi?

nőj fel:)

2014. jan. 4. 23:50
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

alapozó,korrektor?

neked az minek számít,rántott hús vagy joghurt?

ez is smink

2014. jan. 4. 23:53
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
amúgy az vicc, hogy mennyire le lettem pontozva (#5 vagyok) de én adtam a leghasznosabbakat és a kérdésre válaszoltam. jó akkor, ne használjon alapozót, de a sok folyadék bevitel, meg a megfelelő kozmetikumok használata nemtudom mióta tartozik konkrétan a sminkeléshez.
2014. jan. 5. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!