Milyen színre van kifestve a kezeden és lábadon a körmöd?
Most semmilyenre.
Amúgy csak a kezemen lévőket szoktam festeni.
Azokat lehet nemsokára megint kifestem.
Szeretem a franciát is,vagy esetleg halvány rózsaszín,halványabb lila,gyöngyház színű,ilyesmi színeket.
Eddig csak ezeket próbáltam,de lehet kipróbálhatnék valami újat is.
Suliba legfeljebb valami szolidat tennék fel,nyáron meg mindegy.
16/L
kéz: pink, láb: semmi
de suliba ált vagy semmi, vagy átlátszó, vagy valami szolidabb
16/L
A kezeimen jelenleg műköröm van, mert egy kedves ismerősöm most csinálja a tanfolyamot és megkérdezte, hogy lennék-e egyszer a modellje, én pedig elvállaltam. :) Egyébként ügyesen dolgozott és szép lett, bár a hosszúsága miatt kellett egy hét, hogy megszokjam, de most már egyáltalán nem zavar. :)
A lábamon pedig egy barackos árnyalatú, nude lakk van. :)
Kéz: Maybelline Colorama 67 ( [link] ) + NYC Supernova csillogós fedőlakk
Láb: átlátszó essence, csak hogy kicsit fényesebb legyen, a lábamon nem szoktam festeni. :D
Amúgy nálunk ezt suliban nem veszik komolyan, szóval ott se fogom vissza magam, használok élénk színeket is :D vagyis hát már csak múlt idő, most ballagtam. :D egyetemen meg tényleg a kutya se fogja nézni xDD
max vizsgákra szoktam visszafogottabb manikűrt csinálni :D
Kéz : Francia műköröm
láb : francia gél lakk
Kéz: kétféle, korallos rózsaszín és kék lakk. A rózsaszín Kallos, a kék Miss Sporty.
Láb: nincs kifestve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!