13-14 éves lányok akik sminkelik magukat! Ti miket használtok?
Én 11-12 éves koromban nagyon sminkeltem magam. Alapozó, púder, szemhéjpúder, szájfény ( bár ahogy én itt néhány választ olvastam ez még nem is számít soknak...)
Most rájöttem, hogy ez tök felesleges volt, mert csak patanásos lettem tőle és az arcom is elég furán festett.
Most 13 éves vagyok és már több mint fél éve így sminkelek:
-először egy sima hidratáló krém (nem színezett)
-korrektor
-szempillaspirál
-halvány pirosító( nagyon sokat dob az összképen, pródáljátok ki!)
-és egy oriflmae-s ajakápoló
Így már csak néha-néha fordulnak elő pattanások.
Persze, ha valami alkalom van, akkor szoktam feltenni alapozót,szemceruzát vagy szemhéjtus és púdert, de a mindennapokban ezek( nem csak 13-15 évesen, hanem felnőtt ként is) feleslegesek.
Csak öregítitek a bőrötöket és 30 évesen már tiszta ráncok lesztek, hisz gondoljatok bele a mostani nők 40-45 év körül kezdenek el ráncosodni, és ők gyerekként nem sminkeltek (van aki még felnőtt ként sem).
És most jöhetnek a lepontozások, meg az oltások, de nekem van igaz. 13L
Ui: aki egyszerre használ fekete szemceruzát és szemhéjtust is 13-14-15 évesen, az nem érzi magát kicsit k.rv.nak?
Ennyi idősen alapozót, púdert, és szempillaspirált használtam napi szinten. Persze nem kentem fel magamra 1 kg alapozót, meg ilyesmi:D Szerintem a többség észre sem vette, hogy van rajtam alapozó, a szempillaspirálozás meg csak azért volt feltűnő, mert kb műszempillának néz ki, ha ki van festve.:)
Különben vannak itt, akik tényleg túlzásba viszik :D De azért egy smink miatt nem hinném, hogy bárkinek qrvának kéne magát éreznie, jó ég. Bár az tény, hogy a szemhéjtus + vízvonalon fekete szemcerka együtt iszonyat gagyin néz ki. Tipikus tinilányos smink, egy NŐ sem viselné. Különben 1-2 éve én is próbálkoztam vele, nem tudom mit képzeltem...
Most 16 vagyok (óóó nemsokára 17:( ), és kb most is így sminkelek, annyi különbséggel, hogy általában pirosító/bronzosító is van rajtam.
Szempillaspirál,korrektor, szájfény, szemöldökceruza, néha egy halvány fehér szemfesték, fehér szemceruza
Pár hónapja még alapozót meg púdert is használtam de már leszoktam róla:D
14 vagyok, és évente egyszer kerül rám smink: farsangkor.
A többi osztálytársam mindig agyonsminkeli magát, és a sok alapozótól tiszta pattanás a fejük...De hogy válaszoljak a kérdésre, nem sok. Ennyi belefér, ha ettől magabiztosabb vagy...Több smink pedig szerintem felesleges. Aki 13 évesen sminkel, az mit fog csinálni 40, 50, 60 évesen?????
utolsó
40-50-60 évesen ugyanazt fogja csinálni, mint bárki más. mert mit csinálna másképp, aki 13 évesen festi magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!