Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan sminkeltek és miket...

Hogyan sminkeltek és miket használtok hozzá?

Figyelt kérdés

Szeretnék néha 'tökéletesen' kinézni, de nem igazán tusok sminkelni.

Szoktam hidratálókrémet használni, rá pedig alapozó, arra pedig púder, de egy idő után nagyon látni az arcomon, hogy smink van rajta és ki is szárítja vagyis 'hámlani' kezd a bőröm.

Le tudnátok írni, hogy milyen termékekkel dolgoztok (ha tudjátok akkor nagy segítség lenne az ára is) és pontosan mit mi követ ahogy felviszitek az arcotokra és hogy mivel, hogyan!?

Köszönöm előre is!:)

2013. okt. 31. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Alapozó plusz púder? Igen, ez így kicsit sok, valószínűleg maszk szerűen hat az arcodon ez a kettő így együtt. A kevesebb több, sminkben is ;)

Én is szoktam hidratáló krémet használni, de mindig megvárom,míg beissza a bőröm, és csak utána teszem fel az alapozót.

Van egy alapozó, ami nekem nagyon bevált: Rossmann-os Essence soft touch mousse (éna matt nude 07 árnyalatot használom). Szoktam feltenni egy kicsi pirosítót is, mert sápadt vagyok alapból.

Én mindig a szememet hangsúlyozom, számra max. ajakírt teszek télen, vagy szeles időben. fekete vagy barna szemceruzát használok, a pilláimat sosem festem (elég hosszú pilláim vannak, mikor festettem,mindig azt hitték, műszempillám van).

2013. okt. 31. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Max Factor CC krémet (kb. 3000 Ft) viszek fel először az arcomra ecsettel, alaposan eldolgozom. Utána a bőrhibákra teszek Catrice Camouflage korrektort (900 vmennyi), a szem alá Essence Stay All Day korrektort (750 körül). Fixálom Essence átlátszó porpúderrel. Rakok fel Essence I love Stage szemhéjalapot (800 körül), majd szemhéjpúdert, általában alig látszó barnát 2 árnyalatban. Avon tekerős szemceruzát használok (700 Ft körül), majd szempillaspirált, Max Factor False Lash Effectet (3000-4000 Ft), majd néha második rétegnek Lovelyt vagy Maybelline-t (bár ez elég szutyok, mert potyog). A számra legtöbbször csak sima színtelen ajakápolót teszek (Oriflame Univerzális ajakbalzsam, 500-1200 Ft, mikor mennyi). Néha kevés pirosítót is teszek fel (Essence Silky Touch, 800-900 Ft, de ami nekem van már nem kapható árnyalat).
2013. okt. 31. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:

váltogatom a sminkszereimet, hogy ne szokja meg a bőröm (T-vonalban zsírosodó, télen, hidegben az orcáimon kicsit száraz).

az alap:

Max Factor Lastin Performance alapozó (kb. 4000)

Catrice Camouflage korrektor a hibákra (kb. 900)

3CW Clinic púder (koreai BB-krémes boltban kapható, kb. 2500)

Pirosító Manhattan (nem tudom, 2000 alatt)

Szemhéjpúderből rengetegfélém van, Catrice, ArtDeco, Clinique, Essence, Manhattan, Alverde stb. (500-4000-ig)

Szemöldökceruza Essence (nem emlékszem, olcsó, de szuper)

Szemceruza van Essence, NYC, Avon, Pupa stb. (500-2500-ig)

Aden szemhéjtus (1100)

Lancome spirál vagy van Lovely is, nem vagyok sminksznob, ami jó, az lehet olcsó is, ritkán veszek ilyen drága holmit (9000 és 700)

2013. okt. 31. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, kimaradt a száj. :)

Catrice rúzsceruzája, a kedvencem. kb. 1500

2013. okt. 31. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:

én miss sporty szempillaspirált és korrektort használok, vagy vollaré szempillaspirált :)

szemceruzát ritkán használok

télen színezett ajakápolót használok ami szintén miss sporty márkájú

2013. nov. 1. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:

én nem használok alapozót, csak a szememre. mindig a szememen sminkelek csak :) persze korrektort is használok a bőrhibámra. a számra csak ajakápolót, vagy esetleg csókálló rúzst teszek. részeg szájfényeztem, de 2 és fél éve van barátom, tehát le kellett szoknom róla...:P

a szememre barna, vagy valami világos színt teszek (szemhéjpúder). fekete vagy barna szemceruzával kihúzom fölül a szememet, és alul a vízvonalamat is. szempillaspirál alul-felül. :)

bulikban is ugyanígy, csak akkor színes a szemhéjpúderem, meg akkor rajtam van a csókálló rúzsom is! :)

18/L

2013. nov. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!