Kontaktlecse-kérdések?
Akkor en "ügyes kezdő lencsés" voltam? VaoOO... (Minden masban nem beszelnek a kezügyessegemröl...)
Kemeny kontaktlencsevel en erzekeny szemre valo es "wasserfest" (tehat nem elmosodo) kozmetikumokat hasznaltam csak, de nem tul jok a tapasztalataim, valahogy igy is elkenödtek a jobb markak is (Astor, Maybellini...stb). Egyszer tartos szempillafesteket csinaltattam kozmetikusnal, aminek 3 hetig legalabb meg kellett volna maradni a kozm. szerint kontaktlencset viselöknel is, nalam par nap es semmi sem latszott. Remelem, neked több "szerencsed" lesz! :)
Par eve nem hordok kontaktlencset, igy tudok sminkelni, hasonlo kozmetikumok tovabb tartanak, szoval teljesen normalis.
A kontaktlencse tipusatol is függ, mennyi ideig hordhato, erröl a szemorvos ugyis tajekoztat(ott).
Ugy ertette sztem az elözö, hogy mindenkeppen kezet kell mosni (szappannal) direkt a kontaktlencse megerintese elött, emiatt celszerünek veli smink elött ki-betenni a lencset, de amugy mindegy tudomasom, mit mi utan. Es persze a tarolo folyadek elött a tisztito folyadekkal tisztitani, amik spec. a lencsehez vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!