Fül pc-ről kérdések! (? )
Figyelt kérdés
Holnap csináltatok helix pc-t. Én választhatom ki, hogy szúrassam vagy lövessem, de nem tudom, melyiket válasszam. Azt mondta a kozmetikus, hogy a lövés kevésbé fájdalmas, de már hallottam róla rosszakat is. Mennyire fáj ha szúratom? És meddig gyógyul? Ad hozzá egy pici ezüst pont gyógyfülbevalót, de én szeretnék bele venni karikát. Azt azonnal a pont helyett belerakná vagy majd a gyógyulás után érdemesebb ilyenekkel próbálkozni? Amúgy a karika is ilyen gyógyfüles lenne. Egyéb tapasztalatok, tanácsok is jöhetnek, hogy mivel lehet majd elősegíteni a gyógyulást meg ilyenek. :) Köszönöm a segítséget! :)2013. júl. 16. 20:28
1/3 anonim válasza:
Mindenképp szúrasd, a lövés eltörheti a porcot. Amúgy is mindkettő csak abban a pillanatban fáj, amikor lövik/szúrják. Bár én a helyedben inkább piercingsre bíznám..
Előbb pontot rakass bele, mert sokkal jobban gyógyul, mint karikával. Aztán később kicserélheted:)
2/3 anonim válasza:
ha segíteni akarod a gyógyulást akkor szúratod. akkor is gyorsabban gyógyul, ha először egyenes szárú ékszer van benn. a gyógyulás több hónap. vegyél Octenisept-et, mert az sokat fog segíteni a füleden.
az én helixeim szúrva vannak egytől egyig és túléltem őket :)
3/3 anonim válasza:
nekem piercinges csinálta, érzéstelenÍtette és nem fájt, kb fél évig gyógyult ,kicsit kellemetlen volt ,de nem vészes. karikára szerintem akkor cseréld amikor már nem fáj, és nincs feldagadva a füled,szóval várd meg mÍg meggyógyul, ahol én csináltattam nem is szúrnak ilyennel,csak egyenes szárúval és ők sokkal jobban értenek hozzá mint egy kozmetikus. tengeri sós vÍzzel és betadinnal kellett kezelnem, és soha nem volt vele problémám,nem lett vadhús stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!