Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fülbevaló kérdések?!

Fülbevaló kérdések?!

Figyelt kérdés

Ha egyszerre szúratok 3-3 lyukat a két fülemben, az kb. mennyivel sz.arabb, mintha kis csúsztatásokkal külön-külön rakatnám be a fülbevalókat? És ti úgy általában hány nap/hét után szoktátok kicserélni vagy kivenni az új fülbevalót? Válaszokat köszönöm! :)

19/L

2012. ápr. 10. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem anno azt mondták, hogy nem csinálnak 1 fülbe több lyukat egyszerre. Könnyebben elfertőződik és begyullad. Szerintem jobb, ha mindig megvárod, amíg begyógyul az előző és így 3x-ra csináltatod meg. Elvileg min. 2 hétig nem szabadna kivenni az új fülbevalót, de én volt, hogy már aznap kiszedtem, és nem lett semmi. Máskor 1 hónapig benne volt, akkor sem volt különbség. Nekem úgy lőtték az "extra" lyukakat a fülembe, tehát ami az eredeti 1-1 babakorban szúrt lyukon kívül van.

Mindig mozgatni kell benne a fülbevalót, meg én Tetran kenőccsel szoktam kenni.

2012. ápr. 10. 12:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, és a tippet is a kenőcsre! :) Sajnos a kicsi kori fülbevalóm helye már beforrt, én meg igazából minél hamarabb szeretném végre kifúratni a fülem, és valamivel kisebb stresszel járt volna, ha egyszerre mind meg van. :)
2012. ápr. 10. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem ma csinálta osztálytársam bal fülembe 3 lyukat csak úgy a fülbevaló szúrta át :D hát eddig még semmi baja nem is fájt (: szerintem jobb egyszerre mert biztos fájni fog 1 hétig és ha 3-3 lyukat akarsz nem hiszem h szeretnél 1 hónapig szenvedni vele hogy hogy aludj stb mert azért kicsit fáj ha ráfekszel.. ha akkor nem is de reggel biztos. amúgy amikor nekem lőtték akkor 2-3hét múlva vettem ki és utánna tetránnal (kenőcs) kenegettem (:
2012. ápr. 10. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
ja bocsi nem olvastam hogy az előző is írta a tetránt :D (2. voltam)
2012. ápr. 10. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem azért kellett külön-külön csinálni őket, mert mndegyik után úgy nézett ki a fülem, mintha le akarna esni. (Legalábbis édesanyám így fogalmazott...) Szóval félig-meddig begyulladtak. A szervezeted is könnyebben veszi a dogot, ha külön csináltatod őket, hidd el. :)

Én akkor szoktam kivenni a fülbevalót, ha már teljesen meggyógyult a fülem. Ezt te is érezni fogod. Mikor már nem fáj, nem levedzik, nem lila (ehm-ehm), akkor cseréld ki csak! Ha pedig vmi gond adódik a csere után (pl. beleakad vmi, megrántod, elkezd megint fájni), akkor rakd vissza az eredeti fülbevalót! Jobban megéri azzal szenvedni, mint hogy teljesen ki kelljen venni a fülbevalókat, mert annyira begyullad az egész.

2012. ápr. 13. 23:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Csak attól félek, hogy míg készül, míg beszúrják fájni fog (jólvanna, lány vagyok és félek a tűktől. :)) utána már mindegy, hogy mennyire akar leesni a fülem, azt kibírom.

Köszi a segítséget még egyszer és a tippet a kenőcsre!

2012. ápr. 16. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!