Pattanásokkal kapcsolatos kérdések (? )
Most serdülök, szóval kezdenek jönni a pattanások (13/L). Ti mit használtok ellene? ismertek olyan terméket, ami hatásos?
1.milyen arctisztítót ismertek, ami hatásos? egyáltalán módszerek? még nem drasztikus a bőröm, de nem akarom megvárni, amíg az lesz.
2. bőrradír? én most a garnier pure activet használom, és nem nagyon használ, de lehet, hogy csak én vagyok béna, szóval:
3. hogy kell a bőrradírt használni?
4. milyen alapozót/korrektort/bármit ajánlotok, hogy elfedjem a pattanásokat/pattanás utáni piros pöttyöket? de CSAK olyat mondjatok ami jó fajta, tehát nem tömíti el a bőrt, mert nagyon rosszakat hallottam róla! semmiképpen nem akarom tönkretenni a bőröm!
5., bár ez már nem a pattanásokkal kapcsolatban: milyen szempillaspirált ajánlotok? egyáltalán hogyan kell feltenni? már próbálkoztam vele, de elég siralmas lett, mert nem lett egyforma a két oldal, meg tiszta fekete lettem, ráadásul csomós lett az egész, olyan műnek látszott. szóval van olyan, ami jó?
Köszönöm!
en egy 3 evvel idosebb vok..
szoval. tapasztalatbol mondom..
semmilyen kremeket meg kencefecet ne hasznalj !!
szolariumozz.. napoz.. mert leszaritsaaa..
erted ?? :OO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!