Én parfüm mániás vagyok :) Legalábbis én annak érzem magam. Jelenleg 6 db parfümöm van itthon de ebből egyik sem nagy márka csak középkategóriás darabok. 2db Beyonce mindkettő eua de toilette 75ml-es Heat és a Heat Rush a Heat Rush-t a nyár elején vettem már majdnem kifogyott. Akicósan vettem a Heat-et pedig 1000Ft ért, mert szintén akciós volt, csak akciós parfümöt veszek meg! :) Van két Playboy ezek parfümök vagyis edp-k Play it Spicy 1500 Ft ért jutottam hozzá a Dm ben még a nyáron és a Play it Super playboy ezt is akciósan a rossmanból.:) 30 ml-es mindkettő. Lady Gaga Fame parfümje ez a legdrágább parfümöm ezt 5000 Ft ért sikerült vennem és szintén 30ml-es isten az illata még csak pár fújásnyira használtam tartogatom. :) Avril Lavigne Forbidden rose 15ml-es akicósan volt 4ezer Ft. Minden parfümömet szeretem és most láttam a Rossmanban hogy akciósak a Britney parfümök :) Lehet veszek egyet mert most csak 2500 Ft a 30ml-es :)
Minden parfümüm dobozban a saját dobozában tárolom a szekrényben hűvös napfénytől zárt helyen és egyszerre csak két db parfümöt használok. Sok évig nem kell parfümöt vennem egyenlőre, de ha látok valami akciót nehezen állok ellent..:) Más is van így? Kort és nemet írjatok,bár ez szerintem csak lányokra igaz...
16 parfümöm van, ebből 4-et ajándékba kaptam, de nem nekem való egyik illat sem, így inkább légfrissítőnek használom... Van 2, ami már régi és kevés van bennük, így azokat inkább csak szagolgatni szoktam, nem fújom magamra. A többiek közül szoktam használni leginkább, vannak, amik téli illatok (csak azért, mert karácsonyra vettem magamnak, és azokról mindig az jut eszembe, így nyáron nem tudnám őket használni). Ezek között van Armani (Diamonds, Mania)Issey Miyake - L'Eau d'Issey, Lacoste - Touch of Pink és Versace - Yellow Diamond. A többi inkább nyári illat: CK - Euphoria, Gucci - Rush, Naomi Campbell - Cat deluxe with kisses, és van egy "hivatalosabb": Paco Rabanne - Lady Million.
2013. nov. 7. 17:21
23/27 anonim válasza:
Bocs, lemaradt: 24N
2013. nov. 7. 17:21
24/27 19Judit88 válasza:
Ne aggódj, nem vagy parfümmániás az nem itt kezdődik, az meg, hogy szereted szerintem nagyon jó és nőcis dolog illetve amíg ezeket az olcsóbb kategóriás parfümöket használod addig nincs baj. Velem sajnos nagyon elszállt a ló, olyannyira, hogy éves szinten kb 80-100.000 Ft.-ot költök parfümre, de az év minden napján parfümáradatban úszok. 6 éve gyűjtöm a parfümös üvegeket, eddig 105 db és ezeket mind én használtam el. Jelenleg 10 parfümöm van amit felváltva használok, egyébként mindet tudom neked ajánlani mert egész egyszerűen fantasztikusak. A legnagyobb kedvencem a Roberto Cavalli 2012 a legnőiesebb illatt amit valaha éreztem és használtam de ezt inkább őszre illetve télre tudom javasolni, ennek az ára 19.000 Ft. A második a Michael Kors- Sexy Amber ez egy jóval drágább kategória 33.000 Ft rendelni sajnos nem lehet de abszolút megéri, mert ha hiszitek ha nem reggel befújom magam vele és este zuhanyzás után is még a párom érzi rajtam mikor lefekszem mellé. A többi jelenleg használt parfümöm: Giorgia Armani - Sí 22.000 Ft, Shakira mind a három illata S, Elixir, Wild Elixir ha nem tudsz sokat költeni parfümre ezeket nagyon ajánlom mert nem drágák az 50 ml-et megkapod 6-7.000 Ft.-ért és nagyon tartósak, Chopard - Happy spirit 13.000 Ft. na ez az igazi tavaszi parfüm számomra, Chevignon - Forever mine 7000, Guess - Girl Belle 5000, illetve a Gucci- Rush 2 16000. Jelenleg ezt a 10.-et használom, de az a baj ha megérzek egy új illatot amibe beleszeretek azonnal megveszem mindegy mennyibe kerül és ez már nagy baj sztem. A családom szerint beteg vagyok, de szerintem még mindig jobb ha ilyenekre költjük a pénzünket, mint cigire vagy más egyéb hasztalan és káros dologra. Úgyhogy sztem ennek örülj, hogy ilyen vagy és ha bármilyen kérdésed van parfümökkel kapcsolatban csak nyugodtan kérdezz, szinte ismerem mindet:)
2014. márc. 31. 18:10
25/27 anonim válasza:
Nekem 20 parfümöm van és én is beteg vagyok az utolsó hozzászólóhoz hasonlóan. Az a baj hogy én 36/F vagyok.
2015. jan. 24. 19:24
26/27 anonim válasza:
Kicsit régi a kérdés, de sokan vagyunk :D Nekem is 20 illatom van kb., de csak a fele van üvegben, a másik fele fújósban. Jó érzékkel a drágábbakba szeretek bele, és akkor azokat muszáj megszereznem üvegében - túlnyomórészt használtan. Nagy téli kedvenc a Dior Addict edp és az Hermés L'Ambre des Merveilles-e, továbbá: Prada Infusion d'Iris edp, YSL Opium Vapeurs..,YSL Manifesto és a sort tudnám folytatni.. Niche-t pedig csak minimális mennyiségben tesztelek, nehogy szerelembe essek, mert akkor az tényleg anyagi csőd..
32/n
2015. jan. 30. 22:42
27/27 Mososzer válasza:
Parfümökkel foglalkozom ezért töredék áron jutok hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!