Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Parfüm mánia? Mennyit költesz...

Parfüm mánia? Mennyit költesz egy évben parfümre?

Figyelt kérdés

Én parfüm mániás vagyok :) Legalábbis én annak érzem magam. Jelenleg 6 db parfümöm van itthon de ebből egyik sem nagy márka csak középkategóriás darabok. 2db Beyonce mindkettő eua de toilette 75ml-es Heat és a Heat Rush a Heat Rush-t a nyár elején vettem már majdnem kifogyott. Akicósan vettem a Heat-et pedig 1000Ft ért, mert szintén akciós volt, csak akciós parfümöt veszek meg! :) Van két Playboy ezek parfümök vagyis edp-k Play it Spicy 1500 Ft ért jutottam hozzá a Dm ben még a nyáron és a Play it Super playboy ezt is akciósan a rossmanból.:) 30 ml-es mindkettő. Lady Gaga Fame parfümje ez a legdrágább parfümöm ezt 5000 Ft ért sikerült vennem és szintén 30ml-es isten az illata még csak pár fújásnyira használtam tartogatom. :) Avril Lavigne Forbidden rose 15ml-es akicósan volt 4ezer Ft. Minden parfümömet szeretem és most láttam a Rossmanban hogy akciósak a Britney parfümök :) Lehet veszek egyet mert most csak 2500 Ft a 30ml-es :)

Minden parfümüm dobozban a saját dobozában tárolom a szekrényben hűvös napfénytől zárt helyen és egyszerre csak két db parfümöt használok. Sok évig nem kell parfümöt vennem egyenlőre, de ha látok valami akciót nehezen állok ellent..:) Más is van így? Kort és nemet írjatok,bár ez szerintem csak lányokra igaz...

23/L

#parfüm #celebparfüm
2013. okt. 23. 12:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én tavaly vettem egy parfümöt 15 ezerért, most fogyott el. másikat nem használok, max, ha ajándékba kapok valakitől.

Ez a kedvencem, nekem az elég.

2013. okt. 23. 14:40
 12/27 anonim ***** válasza:
inkább semennyit, úgyis minden karácsonyra parfümöt kapok.:(
2013. okt. 23. 15:07
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszi minden választ! :)

Mindenkit felpontoztam :) :D

Minden vélemény hasznos és sajátságos álláspont.

Aki azt írta, hogy pasi létére sokat költ parfümre, nos szerintem nem :) Szeretem az olyan férfiakat akiknek fontos a finom illat a parfüm valahol luxus is, szerintem ez egy életérzés...:)

Én imádom a parfümöket :) :D :D

írhattok még!!! :) :)

2013. okt. 23. 16:07
 14/27 A kérdező kommentje:
A jól megválasztott parfüm "öltöztet" az egyéniséged a személyed része...a lelked egy darabja..:) Szerintem
2013. okt. 23. 16:08
 15/27 anonim ***** válasza:

Én is parfüm mániás vagyok!:D Bár inkább olyan szempontból, hogy sehova nem szeretek menni anélkül, hogy lenne rajtam parfüm :)

Most van itthon DKNY,Mexx, Playboy, Puma...de most hogy említetted, hogy a Britney parfümök le vannak árazva, muszáj ellátogatnom egy Rossmanba. :o

18/L

2013. okt. 23. 16:27
 16/27 anonim válasza:
Soha nem vettem még magamnak parfümöt, azokat használtam, amit kaptam. Ha kívánhatnék, hogy milyen legyen a következő, ugyanolyat kérnék, mint a mostani: BU. Rock... Tükrözi a személyiségemet is, és szerintem kellemes illata van. Egy parfüm nekem 2-3 év. 24/N
2013. okt. 23. 17:16
 17/27 A kérdező kommentje:

Ma 16_27

Annyira örülök,hogy rajtam kívül még vannak olyanok, akiknek a parfüm fontos, és szeretik ha van otthon sok szép és díszes üvegcse, benne pedig jobbnál jobb illatok..hmmm :) Imádom a finom parfümöket,a legjobban a gyümölcsös illatokat kedvelem:)

Neked melyik a kedvenc britney parfümöd?

Még nem volt ilyenem és most ez lesz az elős..:) 2500 Ft ért nagyon baráti az ára:) Az újságban úgy láttam mintha csak 3 lenne akciós a circus fantasy, a cosmic radiance és britney első parfümje. És ezen a héten pénteken jár le az akcó

2013. okt. 23. 18:00
 18/27 anonim ***** válasza:

Ma 16.27-es vagyok.

Én is a gyümölcsös illatokat részesítem előnyben!:)

Britney-től nekem még csak Circus Fantasy parfümöm volt, ami gyümölcsös-virágos illatú, nekem tetszett! Most a Cosmic Radiance-ot akarom kipróbálni. :D

2013. okt. 23. 18:36
 19/27 A kérdező kommentje:
Kedves 16_27-es válaszoló :) Szimpi vagy :) Mindketten ugyanazt szeretjük :) :D Ez jó :) Választani fogok, a Britney parfümök közül, a Circus Fantasy megmozgatta a fantáziámat :) De a Cosmic Radiance is jó lehet,szerintem az egy kifinomultabb, talán töményebb szexisebb illat.Az üvege mindkettőnek gyönyörű....:) De ha lesz akciósan a sima Fantasy pink üvegben akkor lehet,hogy azt választom, mert állítólag az nagyon gyümis és édes ...:) (olvastam róla) Playboyok közül a kedvencem a Spicey de még a Lovely is nagyon finom és rajtam erősen érződik, tartós. Neked mi a kedvenced a Playboy-tól? :)
2013. okt. 23. 20:15
 20/27 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem a parfümöket, most a névnapomra az Escada Rockin rio-t kértem, és imádom az édes illatát :) minden nap fújom magam, úgyhogy jöhetnek a hatalmas kiszerelések :P 20/L
2013. okt. 23. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!