Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi ez a szemüveg mánia?

Mi ez a szemüveg mánia?

Figyelt kérdés
Lassan már mindenki azt hord miért lett ennyire "divatos" ?? Régen tök ciki volt mikor valaki szemüveget hordott Látás javítás miatt most meg csak úgy kapnak a szemüvegekért...:D
2012. szept. 29. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Régen sokan hiúságból nem hordtak szemüveget, inkább vakoskodtak. Ma már rájöttek, hogy fontosabb a viselése, mint a hiúságuk.
2012. szept. 29. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva tapasztalom: mindenki leváltja a szemüvegét kontaklencsére. Pedig időnként a szemüveg nagyon tud öltöztetni. :)
2012. szept. 29. 20:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen - igen de most már csak azért hordanak szemüveget sokan mert divatos hol ott semmi baj a látásukkal ...:s
2012. szept. 29. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
van, akinek jól áll. én úgy nézek ki benne, mint egy f*sz. de komolyan. itt egy kép rólam szemüveggel és annélkül: [link]
2012. szept. 29. 21:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Hülye...-.-' :DD
2012. szept. 29. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:
ezért fizetnek :)
2012. szept. 29. 21:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Ne már tényleg?XD mennyit fizetnek? És van még felvétel??XD:D
2012. szept. 29. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
hát, igazából éjjel-nappal hülyének kell ám lenni ahhoz, hogy kapj fizetést. és a csoport nagyon elit, tehát én is nehezen szereztem meg a hülye titulust, amiért még fizetnek is... biztos, hogy bele akarsz vágni? én be tudnálak szervezni a csoportba, de csak akkor, ha megígéred, hogy nem túrsz ki a helyemről. :)
2012. szept. 29. 21:52
 9/11 A kérdező kommentje:
:))) hát inkább meghagyom a helyed:'DD Na viccet félre téve feldobtad az estém pedig anatómiát kéne tanulnom... Köszi:D
2012. szept. 29. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
nm :)) jó tanulást :D
2012. szept. 29. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!