Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez nagyon sok?...

Szerintetek ez nagyon sok? Túlzás? 17/L

Figyelt kérdés
suliba minden nap így sminkelek: bb krém, kevés púder, néha pirosító, szempillaspirál, tus, ajakápoló, néha szemceruza
2013. okt. 20. 14:55
1 2
 11/15 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Nem az számít, hányfélét használsz, hanem hogy abból mennyit. (gondolom, hogy tus és szemceruza nem egyszerre fordul elő)
2013. okt. 21. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sok. Én ennyi idősen egyáltalán nem sminkeltem, de még most sem, csak néha korrektort használok. Minek több? Majd elég akkor, ha ráncos "vénasszony" leszek.. (nyilván, ha korábban csúnyább bőrhibák vannak az más)
2013. okt. 21. 22:06
 13/15 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Gyerekem, ne kérdezd mástól, mi a sok. Én nem festem magam, a barátnőm szerint meg ez ápolatlanság.

Hogy mi volt a mi gyerekkorunkban és 17 éves korunkban, az meg tök mindegy. Ha neked kedved van, csináld. Még ha el is túlzod, most van az ideje.

Csókhegyek.

2013. okt. 22. 07:56
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem, mivel alapozóra általában kell egy kis púder hogy ne legyen fényes hatású+a bb krém alig valami. a szempillaspirál alap, és a tus pedig teljesen rendben van. addig amíg nem húzod ki a füledig, semmi baj nincsen :)
2013. okt. 22. 21:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Látszik azért,hogy az van lepontozva,aki azt írta,hogy sok.....;D De 17 évesen nem az,majdnem felnőtt vagy...
2013. okt. 23. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!