Fültágítás. Visszahúzódik?
Figyelt kérdés
igaz az, hogy csak akkor húzódik vissza a bõr ha metszessel kezdtük a tàgítàst? vagy úgy is ha egyre vastagabb fülbevalókat pakolunk bele?#fültàgítàs
2013. okt. 11. 21:25
1/4 anonim 

válasza:

Egy méreten túl már nem húzódik vissza, és örökre megmarad.
Nem, nem igaz. Ha metszed, csak ronda lesz, ha összeforr illetve könnyebben szakad.
Míg ha belövéssel lett kilyukasztva, akkor szinte észrevehetetlenül forr össze, már ha időben abbahagyod.
2/4 anonim 

válasza:

Elvileg van akinek visszahúzódótt, de neki csak mm-be volt kilyukasztva. Viszont akinek nagyobb volt, annak csak látásból láttam h 4 év mulva is ott lógott szegényen a bőr... ;DDD
Egyébként nem értem azokat a lányokat akik kitágítják akár pár centisre is..
Az ismerőseim (fiúk) akiknek ki van tágítva, azt mondják h lányon tényleg nem vonzó és sztem se, egyáltalán vki számára vonzó a lányok fele? Vagy miért jó?
3/4 anonim 

válasza:

Miért tán fiúkon jobban áll?
NEM. Mindkét nemen ugyanolyan undorító.
4/4 anonim 

válasza:

Bocs, de fiu vagyok, a nők szemszögéből nem tudok nyilatkozni h vonzó-e vagy nem. Azt nem irtam h a nők szerint vonzó, azt se h taszító. ;DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!