Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi történik olyankor a mellbim...

Mi történik olyankor a mellbimbó piercinggel, ha a mellbimbóm 'visszahúzódik'?

Figyelt kérdés
Szeretnék piercinget a mellbimbómba, de néha a mellbimbóm teljesen visszamegy, szóval nem mindig áll ki.(Megkérdeztem pár barátnőmet, és nekik is szokott ilyesmi lenni.)Ha van benne piercing, akkor az nem engedi visszamenni, vagy az is visszamegy vele együtt? (Remélem érthető a kérdés. :$)
2008. jún. 18. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
Nem írtad (de talán lány vagy),gondolkodj el azon hogyha egy ékszer miatt átszuratod a mellbimbód mi lesz ha szoptatni akarsz majd?
2008. jún. 18. 12:52
 2/11 A kérdező kommentje:
lány vagyok, igen.utánanéztem, érdeklődtem, és a piercing semmilyen hatással nem lesz a szoptatásra.(természetesen akkor nem hagynám bent, mielőtt valaki erre gondolna.)
2008. jún. 18. 13:18
 3/11 anonim válasza:
100%

ne aggodj emiatt.nekem is van piercingem a mellbimbomban mar tobb mint 3honapja es nincs semmi bajom vele. az normalis hogy nem mindig all ki a mellbimbo, es hogy vissza huzodik, az ha piercinged van akkor is vissza huzodik kicsit. nem teljessen mivel meg akadalyozza a piercing.

terhesseg kozben nem kell hogy kiszedd es szoptatas kozben se muszaj, csak ha felsz hogy a csecsemo le nyeli a bogyot, de ez is attol fugg,hogy milyen piercinged van.

a furas nem faj, en nem ereztem semmit, ugyhogy csak fel a fejjel es sok sikert :)

2008. aug. 20. 15:11
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, a kérdés után egy nappal már én is megcsináltattam. X). az injekció előtte nagyon fájt, de a többiből már nem éreztem semmit.azóta jól megvagyunk.
2008. aug. 22. 00:56
 5/11 anonim válasza:
bocsi, keson lattam meg kerdesed ;) en nem kaptam semmi fajdalom csillapitot, nekem csak ugy atszurta, de tul eltem szerencsere es mar gondolkodom a masik ketto uj piercingemen (nyelv,szepseg petty)
2008. aug. 22. 15:03
 6/11 A kérdező kommentje:
nekem is volt már ezenkívül kettő, meg tetoválás, ilyesmik..de az injekció tényleg nagyon durva volt, pedig én szeretem a fájdalmat.
2008. aug. 25. 22:39
 7/11 anonim válasza:
hogyhogy csak volt 2piercinged?ki vetted v a szervezeted dobta ki?
2008. aug. 26. 12:54
 8/11 A kérdező kommentje:
ja nem, úgy értettem, hogy már ezelőtt is rakattam be kettőt, egy ínyféket, meg egy bridge-et, ezek azóta is megvannak.
2008. aug. 31. 15:18
 9/11 anonim válasza:
bridge-t?az milyen?hol van? a masik az nem fajt?
2008. aug. 31. 17:59
 10/11 A kérdező kommentje:
orrnyereg.nem fájt egyik sem.
2008. szept. 14. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!