Mellbimbó piercingnek hány mm-es átmérőjű szár ideális? Miskolcon hol találok megbízható szakembert, aki biztonságosan tud szúrni?
Csináltatni szeretném az ékszert,mert nem találok olyat,amilyet szeretnék.Mivel fémérzékeny vagyok,bioplast szárat akarok hozzá rendelni,találtam egyet 1,2mm-es átmérőben(máshol kész piercingek 1,6mm-esek,amit kicsit sokallok,mert az én méreteim is elég kicsik).Szerintetek az 1,2mm ideális vagy létezik ettől vékonyabb?
Miskolcon melyik hely a legmegbízhatóbb?Nekem a Vulkánról pozitív tapasztalatom van(igaz csak 1 piercing erejéig),de várom még a megerősítést és egyéb tapasztalatokat.
Köszönöm szépen! :))
szia.
a Vulkán piercing terén nem olyan rossz. tetoválást nem csináltatnék ott mégegyszer, az biztos.
a monroe piercingemtől mondjuk szúrás után 4 nappal feldagadt a szemem annyira, hogy kórházba kellett vinni. aztán az egész fejem. ki kellett vennem a piercinget, de azóta is érzékeny vagyok. nemtudom, milyen minőségű piercingeket használnak, de szerintem nem a legjobbakat.
én a Plázában a Skin Workshop-ot ajánlom, piercing és tetoválás terén is messze a legjobbak a környéken, biztos, hogy nem fogsz bennük csalódni ! :)
20/L
köszi :)
Igazából nekem az anyag nem lényeg(mert én viszem),de mivel érzékeny terület és nem akarok nagy roncsolást a szúrás milyensége számít.De így minden esetre elgondolkodom a Vulkánon.
Írhattok még tapasztalatot,véleményt.
Hát én is elmondom a történetem.
Bementem a Vulkánba h majd szúrassak 1 septumot. Említettem a palinak latin nevén h az orr meik vonalán helyezkedik el.
Oké ő tudja miről van szó. Mondom magamba te tudod.
Beszúrta megláttam a tükörbe olyan kintre szúrta h sose gyógyult volna be. Köze nemvolt a septumhoz csak beszúrta vhova azt kész.
Ha nem akarsz kellemetlenségeket a plázában a hangszer boltot elhagyva a szexshop melett lesz a Skin Workshop menj oda:) Mellbimbó az kicsit necces ha nem jól szúrják.
Am 1.6os szárat is elbír a kis mellbimbóval rendelkező ember is mivel kintebb lesz húzva az a rész.
Nem kell attól félni h esetleg elszakad stb. Nekem tágítva is van 4mm-ig :)
Rögtön 1.6ost raktak be és úgy haladtam. 1.2es től nincs kisebb.
18/F
köszönöm a hasznos válaszokat! :)
Azt hiszem ezek után inkább távolságot tartok a Vulkántól.
pontosan nemtudom megmondani, de 5ezer körül lehet,
ezen a számon meg tudod kérdezni tőlük : 06-70-36-48-111
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!