Szeplős arcbőrön a szeplő visszahúzódik a szolárium után?
ugye szolárium után kicsit jobban előjönnek,meg hát tapasztaltam is,h. nyáron a melegben is :S ezért nem szeretem a túlságosan nagy meleget.Barátnőm arca is szeplős kicsit,járt szoláriumba,mert olyan helyen lakott,ahol kevés a napsütés.Azt mondta neki előjöttek,de pár óra múlva olyan volt,mint szolárium előtt.Nekem is jó lenne,mert nem vagyok szép barna,és én égek,mintsemhogy barnulnék :S,de félek ez miatt...nem akarom,h. ennél több szeplő legyen az arcomon,és,h. erősebben láthatóak :S
köszönöm

A szoláriumnak pont ugyanolyan a hatása, mint a napozásnak : a szeplőket erősíti!
Várhatod, hogy a szoláriumtól, napozástól egyre több lesz és egyre jobban látható. :-[
Régebben azok a nők, akik nem akarták, hogy előjöjjenek a szeplőik, azok minden módon védekeztek a napsütés ellen (napernyő, kalap) és fehérítették az arcbőrüket (citromlé és más bőrfehérítők)...
Léteznek bőrbarnítók, amivel napsütötte színe lesz a bőrnek a napozás káros hatásai nélkül, de sajnos a legtöbb pár nap után foltosan kopik le, vagy nem lehet egyenletesen felkenni és attól lesz foltos... :-[
Árulnak tablettákban is bőrbarnítót (ez a répalevétől barnítja meg a bőrt), erről nem tudok sokat, talán ez nem okoz bőrfoltosodást és a napozás káros hatásait is ki lehet kerülni! Nézz utána, hátha ez jó megoldás lehet, hogy napsütötte bőrszíned legyen?
köszönöm a választ :)
de iazából arra lennék kíváncsi,h. mindenkinek visszahúzódnak-e utánna :)
nekem visszahúzódnak :) már szinte rögtön, ahogy kiszá
llok a gépből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!