A lányok véleménye a fültágításról? Ha egy fültágítós fiút látnak (12mm) akkor nem feltételeznek róla negativumokat vagy ez már elfogadott

Köszi a válaszokat de sajnos tágítók nélkül nem lehet élni legalábbis számomra :D
de annyi önkontrolom van hogy ne tágítsam ki csak annyira hogy ha valaki eltudja dönteni hogy ez már tágító :D

Én imádom, ha egy fiúnak fültágítója van, de ha csak az egyik fülben, az nagyon hülyén néz ki.
Szerintem manapság teljesen elfogadottnak kellene lennie... mégis nagyon sok mindenkinek van ideje arra, hogy azzal foglalkozik, hogy ki mit hord a fülében.
Mi van veletek, lányok?!:D A fültágító egy áldás!:D A tágítós pasik, nagyon bejövősek, főleg ha a stílusa sem a megszokott divatmajom... Nekem a bal fülemben elöl van egy 8mm-es, mögötte meg egy 6mm-es.:D
A balban meg elöl van egy 4mm-es, mögötte egyenlőre csak fülbevaló, és most, hogy olvasgatom a sok tágítós kérést, mindjárt 6mm-es lesz.:D Aztán meg sem állok 12mm-ig. >:3 Vagy ki tudja, mekkora lesz még... :D
Szóval az álompasimnak tuti van fültágítója... *-----*
Valahogy így:
*-----------------------*
L/15 - Just one anarchist punk girl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!