Tapasztalatok vákuumos mellnövelő készülékekkel kapcsolatban? Pozitívumokat, negatívumokat is szívesen fogadnék.
Hát, pedig ettől inkább lógni fog.
Sajna nem a legjobb módszer.
Nem hinném, hogy szükség lenne rá : )
17/F
Tudom, kicsit már későn szólok hozzá, de nem baj.
De hiszen ez nem feszesíti, inkább megnyújtja és lötty lesz tőle ha vákuummal nyújtjuk a bőrt. Inkább nem lenne jó "játszani" a dologgal.
Sok olyant árulnak ami csak arról szól, hogy fizessenek érte. Aztán az eredmény már kétes. Egy-két kilót felszedsz, attól inkább feszesedik. Azt mondják, fogyásnál a nő a melléből veszít először. viszont oda is szed fel ha kicsit hízik. tudom ez eléggé egymással szemben álló dolog. Minél vékonyabb testen kellene a minél feszesebb mell. Ehhez viszont már adottság kell.
Szerintem még a műtét sem adja meg a természetes szép formát, csak egy mű formára alakítja ami nem szép, illetve nem természetes kinézetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!