Mondanátok Samsng Galaxy 3 negatívumokat? (Akár pozítivumokat is! )
Sziasztok!
Tehát Galaxy 3 vásárlás előtt vagyok, talán már most hétvégén meg is veszem, és kíváncsi lennék, mik a negatívumai? Mert olvastam ilyen-olyan dolgokat, de mindre azt írták, hogy javítható mindegyik valami cuccal a marketről. Van-e olyan, amit nem lehet javítani semmivel benne?
És ha felrakom android 2.2-őt(majd), gyorsabb lehet?
Akkor még ha jön ki ROM akkor lehetséges, hogy a processzora is feljebb lesz húzva, mondjuk 800MHz-re? Mert elm. annyit bír a benne lévő cuccos.
Remélem, érthető voltam.
Ja és még valami! A wifije jó? Kb milyen messzire találja meg a jelet? Pl.: Egy monte-hoz képest? Mert haverom monte-ja 30méterről megtalálta a jelet. Igaz, gyengén!
Ja és nem hátrány netezéshez a kis képernyő, jó rajta az internet? Szokott fagyni?(nem játék, csak úgy szimpla használattal)
Köszi a válaszokat!
El van döntve, csak még nem vettem meg :) Függetlenül nem tudom mennyi boltban, neten 45k
Azért válaszolj már légyszi :D
nos tehát: függetlenül akarod megvenni,ami szerintem drágább lesz mintha alapjáraton vennéd meg..na de:
a wifi tökéletes, a gps benne még akkor is működik ha épp nincs wifi lehetőséged.
az internet is tökéletes rajta.
Köszi szépen!
Ha netán eszedbe jutna, és mondjuk x méterre vagy a ifidtől, a telefon nálad van, megnéznéd hogy kb mire számítsak? Mert mint mondtam, monte-é elég j, viszont állítólag a galaxy 3 nak annyira nem j a wifije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!