Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A lányok véleménye a fültágítá...

A lányok véleménye a fültágításról? Ha egy fültágítós fiút látnak (12mm) akkor nem feltételeznek róla negativumokat vagy ez már elfogadott

Figyelt kérdés
pl utcagyerek zűrös bajos stb

2013. okt. 5. 14:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Kis méretű tágító bejön, max 1 centis. Nem ítélkezem egy ruhadarab vagy kiegészítő alapján.
2013. okt. 5. 14:51
 2/19 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar és természetesen nem ítélkezem megjelenés alapján.
2013. okt. 5. 15:31
 3/19 anonim ***** válasza:

nekem tetszik, ha kicsi, fekete és csak az egyik fülben van :)

de csak ha normálisan öltözködsz hozzá

2013. okt. 5. 15:49
 4/19 Je Veux ***** válasza:
32%

Szerintem gusztustalan. Nálam szóba sem jöhetne olyan fiú, akinek fültágítója van. Fülbevalóval, szemöldökpiercinggel alapvetően nincs bajom, van akinek nagyon jól áll, de a fültágító az undorító.

Lányoknál szintúgy.

[link]

Ezt láttátok már? Bájos..

2013. okt. 5. 15:52
 5/19 anonim ***** válasza:
Off: Azt a feketét hogy hívják? Az simán csak porcba van lőve és átdugva egy bogyós pc?
2013. okt. 5. 16:06
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan tetszik a fiúknál a fultagito.
2013. okt. 5. 16:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik :) sokkal jobb mint azok a borzalmas hatalmas műanyag kövek, a páwa fiúkon.. De szerintem nem annyira elfogadott, legalábbis én nem ezt veszem észre. Mindig megbámulnak miatta pedig csak 14mm. 15/L
2013. okt. 5. 17:29
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem azért negatív, mert nem elég nagy :D
2013. okt. 5. 17:30
 9/19 anonim ***** válasza:
Nálam abszolút kizáró ok! Undorítónak találom.
2013. okt. 6. 12:39
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem vagány, én átlagban a fültágítós fiúkat jobban megnézem mint a sima páwagyerekeket.. Plusz még ha mellé csőgatyát hordd, hát akkor álompasi:D.. (mellesleg nekem is van tágeszem 12-es) 15/L
2013. okt. 11. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!