Szerintetek jogosan csinálta ezt a biztonsági őr?
Engem az Árkádos biztonságiőr mindig bámul. Múltkor egy olyan felső volt rajtam, aminek elég nagy volt a dekoltázsa, hát a srácot úgy kellett kiszedni a melleim közül, nagyon gáz volt.
Szerintem sem te vagy az egyetlen, aki ha nem talál tesztert, akkor kibontja a "rendes" árut. Nagyon sok termékből nincs teszter :S
A dezadoros válaszolónak: szép válasz volt a "Színre válasszak?" :D
Elég nagy szemétség, hogy nem tesznek ki tesztert, de ha A TERMÉK CSOMAGOLÁSÁT MEGBONTOD, MEG KELL VENNED! Nem csak a Rossmanban, bárhol a világon. Ez ugyanolyan, mintha a pl. Sparban megkóstolnád a túrórudit, és visszatennéd a polcra.
És tegyük fel, hogy te megvennél TELJES ÁRON egy dezodort, melyről később kiderül, hogy csak félig van, mert a másik felét a kíváncsi vásárlók kifújkálták, akkor mit szólnál? Te megvennéd azt a terméket, melyet előtted ki tudja hányan használtak?
Legközelebb inkább kérdezd meg, hogy nincs-e minta, ha normálisak, akkor "kineveznek" egy darabot az áruból teszternek, ha nem, akkor ne vásárolj ott...
Én megkérdeztem volna, hogy miért nem biztosítanak az adott termékből tesztert?
Mert pl. az Essence termékeknél kb. semmiből nincs teszter...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!