Szerintetek jogosan csinálta ezt a biztonsági őr?
Én megmondtam volna neki, hogy apukám, arról beszéljünk amikor múltkor megvettem egy doboz hajfestéket nálatok és nem volt benne a színelőhívó, vagy arról csacsogjunk hogy vettem egy bicikli komputert és csak az alkatrészek voltak a dobozban, és még csak reklamálni se reklamálhattam? Akkor ki lopott meg kit, ki tette tönkre az árut????? (ÉS EZ TÉNYLEG ÍGY VOLT, ITTHON DERÜLTEK KI HOGY ÜRESEK A DOBOZOK) és hogy nyugodtan hívhatja rám a rendőrséget is akár én azt ki nem fizetem ha a feje tetejére is áll és amúgyis bizonyítsa be kameraképpel hogy én ott azt a körmömre ráhúztam!!! (azt lehet hogy látja a kamera hogy leveszem a kupakot de azt már tuti nem hogy ráhúztam a körmömre, de ha látná is LEFO$OM a dolgot).
Nem vagyok bunkó tahó, félre értés ne essék, de amióta engem is így megkárosítottak a rossmannban, kinyílna a csipám egy ilyen helyzetben. Ja, és azt is elmondanám neki, DE JÓ HANGOSAN HOGY MINDEN VEVŐ HALLJA hogy na mi van, itt állsz 80ezerért, van a kezedben körömhegynyi hatalom és körömceruzákon éled ki magad, hogy lányokkal megveteted, otthon meg ülsz mint nyuszi a fűben, mi???
Az biztos úgy megmondtam volna a magamét hogy köpni nyelni nem tudott volna!
Jogosan csinálta.
Amiből nincs tester, abból semmit se lehet felhasználni, nem véletlen.
Képzeld el, hogy megveszel egy rúzst amit előtted 30 ember végigpróbált.
Ki tudja kinek milyen körömgombája van amit át lehet adni azzal a filcel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!