Ennyire rosszul csinálta a kozmetikus?
Múlt hét csütörtökön voltam kozmetikusnál a bajuszomat legyantázta. Már egy csomó szőrszál kinőtt:S A múltkor is ugyanennél a kozmetikusnál voltam, ugyanígy jártam...:(
Mindenki írja, hogy a gyanta a legjobb, mert 2 hét kell, hogy kinőjön a szőr. Nekem miért nő ki ilyen hamar? Valószínű, hogy beleszakította az összeset?:( Ettől viszont erősödhet a szőr nem?
Légyszi segítsetek, mert eléggé félek, hogy mégjobban meg fog erősödni a szőr az arcomon...:(
Valószínű h beleszakadt,amugy nem nőne ilyen hamar,vissza.
Keress másikat,mert igy csak szőrösebb leszel.
Hát ha tövestől jönne ki akkor észrevennéd mert ugye a helye azért látszana egy darabig.(piros pöttyös például)
Keress másikat mindenképpen igy csak több nő ki,és erősödik.Nem mellesleg pénzkidobás.Ha leszedi kérd meg h mutassa meg a gyantacsikot látni benne szépen a kis gömbölyű töveket ha jól szedte ki.
Ja kozmetikus vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!