Tetszik ez a köröm? Jól csinálta meg a körmösöm?
Figyelt kérdés
Először csináltattam műkörmöt, 14 éves vagyok. Tipp zselés lett. És "baráti" áron elkért érte 4500ft.ot. Legalább ennyiért szép lett, megérte?
2010. júl. 8. 16:40
1/61 anonim válasza:
nem érte meg..baráti áron?? akkor mennyi lehet a rendes embernek:O
wáá.sztem nem érte meg..
2/61 anonim válasza:
nekem nem tetszik, mert túl tömzsik a körmeid és elég furára van reszelve. Szerintem ilyet et is tudnál otthon csinálni, ami nem műköröm, mert az bizony látszik és egy 14 évesen nem olyan jó. bocsi, remélem neked azért tetszik, de nekem ez a véleményem
3/61 anonim válasza:
Szolíd, gondolom tetszik(nekem nem jön be, ízlések)
de sztem sem ért meg annyit, "baráti áron"....mennyit vont le belőle?
4/61 anonim válasza:
Egyátalán nem érte meg...4500FT? :O
5/61 anonim válasza:
Ez nagyon csúnya. Még az ív se egyforma, és az ujjaidon förtelmesen néz ki. Bocsi.
7/61 anonim válasza:
Az enyém épített és 3500 ft volt!:)
8/61 anonim válasza:
nem annyira rossz azért, de az én műkörmösöm 2800 ft-ért ezerszer szebbet csinál...
9/61 anonim válasza:
ne haragudjatok de csúnyábbál csúnyább körmöket mutogattok. Ennyi pénzért ráadásul..
10/61 anonim válasza:
Mutassátok meg,hogy a tiétek mennyivel szebb!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!