Tetszik ez a köröm? Jól csinálta meg a körmösöm?
Figyelt kérdés
Először csináltattam műkörmöt, 14 éves vagyok. Tipp zselés lett. És "baráti" áron elkért érte 4500ft.ot. Legalább ennyiért szép lett, megérte?
2010. júl. 8. 16:40
51/61 anonim válasza:
1:49 a tiéd nagyonszép.
kérdező: förtelmes bocsi
53/61 anonim válasza:
20:09 ne haragudj de neked tetszik az h (utlsó 3 4 köröm) egy jobban szélesedik mert NINCS JÓL megreszelve??bocsi h ezt irom de látszik h 2000 ft volt.enyém 4000 de az úgyis van megcsinálva!
55/61 anonim válasza:
szeritm semmi baj sincs 20:09es körmével! bocsi!
56/61 anonim válasza:
Bocsi de szerintem is nagyon csúnya :S
57/61 anonim válasza:
Kedves 20:44!
én sem beszéltem úgy veled h "ugassál" akkor neked se kéne!
egyébként meg megnyugodhatsz nem tini vagyok :D
én olyan helyen élek ahol a fodrász, körmös, kozmetikus otthon dolgozik. erre felé nem szoktak senkit feljelentgetni...
58/61 anonim válasza:
Nagyon csúnya a körmöd. Már ne haragudj. 4500 ft? 2000 ft-ot érne talán...( baráti áron ). 14 évesen amúgyi mi a fenének?:S
59/61 A kérdező kommentje:
Hát nem gondoltam volna, hogy ilyen hatást vált ki az emberekből.
Mintájába szerintem nem lehet belekötni, mert amennyire lehet egyszerű:D Formája meg nekem így tetszik, a laposért nem vagyok oda. Hát mind1, de szerintem nem lett annyira rossz 1 hónapig elhordom.
2010. júl. 10. 01:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!