Tetszik ez a köröm? Jól csinálta meg a körmösöm?
Először csináltattam műkörmöt, 14 éves vagyok. Tipp zselés lett. És "baráti" áron elkért érte 4500ft.ot. Legalább ennyiért szép lett, megérte?
utolsó vagyok:
amúgy meg szerintem cukik a körmeid :)
14évesnek ennyi pont elég :)
kedves 17:23!
sok a 4500 ft! műkörmösnek nem érdemes szalonban dolgozni, itt ahol én lakom van vagy 5 műkörmös mindegyik otthon csinálja, így nincs rezsi, bérleti díj, adózás stb. mégis jó minőségű körmöket csinálnak mert a "megspórolt pénzt" inkább az anyagba fektetik...
20:09
és mindegyik nagyon ízléstelen is...ráaáduslegy 14 éves lánynak nem kellenek ilyen "vad" körmök. a korához valóban illő pici, szolid a köröm amit csináltatott, de a tény h nem lett szépen megcsinálva, ráaádul 14 évesen talán maga a műköröm is túlzás és felesleges
Kedves 20:16!
Kb még csak tini lehetsz mert még fogalmad sincsen a világról!Szerintem aki szalonban dolgozik, jókedvéből dolgozik szalonba?????!!!!Az otthon dolgozókat bünteti az apeh,persze sokan dolgoznak így vállalva a kockázatot,de ha egyszer valakit felnyomnak akkor fizetheti a súlyos százezreket! Gondolkozzál már....,minek dolgozik akkor bárki is hivatalosan ha otthon is lehetne büntetlenül??? Nőjjél fel csöppségem és utánna ugassál ha tisztában leszel a nagybetűs élettel!
20:09
Elég randán vannak megépítve azok a körmök ...kb olyanok mint a homokozólapát!
20:09 es vagyok
nektek meg semmi sem tetszik..;)
Na,ez pl egy szép,igényesen megépített tiszta munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!