Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok ti, hogyan csináljátok...

Lányok ti, hogyan csináljátok meg a mindennapi sminket?

Figyelt kérdés
Érdekelne, miket használtok és hogyan, piszta kíváncsiágból:)

2013. szept. 9. 22:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Korrektor, BB krém, púder, zselés szemhéjtus, vízvonalra szemceruza, vízálló szempillaspirál.
2013. szept. 10. 13:45
 12/21 anonim ***** válasza:

Első lépésként eloszlatok egy kevés korrektort a szem alatti karikákon, bőrhibákon.

Ezután BB vagy CC krém, majd szempillaspirál. BB esetén még egy leheletnyi mattító púder.

A számra csak színtelen ajakápolót használok.

19/L

2013. szept. 10. 14:07
 13/21 anonim ***** válasza:

Alapozó/BB krém/CC krém kerül fel először, aztán púder, szemhéjalap, szemhéjpúder (általában valami natúr szín, mondjuk világosabb barna az egész szemhéjra, egy sötétebbel árnyékolok, matt fehér megy a szemöldök alá és a belső szemzugba), szempillaspirál, szájfény/rúzs, de legtöbbször csak színtelen ajakápoló. Néha szemceruzát is használok vagy pirosítót, de azokat inkább alkalmakkor.

24/L

2013. szept. 10. 16:49
 14/21 anonim ***** válasza:

Sok mindent használok, de egyáltaln nem hat erősnek a sminkem. Gimnáziumba járok, a napi sminkem reggelente sorrendben:

Krém, alapozó (Bourjois healthy mix serum gyenge fedésű)

korrektor (essence stay all day) szem alá és szemhéjra, szemöldököm kitöltöm, arcom lepúderezem,szememre: matt világosbarna a szemöldökcsontig, szemhéjra picit sötétebb barna selyemfényű szemhéjpor. Felső vízvonalon kihúzom a szemem, spirálozok, pirosító, számra semmi mert csak lenyalogatom.

18L

2013. szept. 10. 16:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Alapozót legtöbbször nem használok, mert szerencsére egész szép a bőröm, esetleg BB krém, kis korrektor. Ha mégis szükségem lenne rá, akkor Kryolan aquacolor alapozóját használom, ezt nedves szivaccsal lehet felvinni a bőrre.

Mindig mattító púdert használok, mert hajlamos a bőröm a kifényesedésre.

A szemöldökömet mindig megcsinálom, mert szeretem, amikor hangsúlyos. Ehhez sötétbarna ceruzát, és port is használok.

Műszempillám van, (mielőtt valaki belekötne, teljesen természetes, a legkisebb méretű, legvékonyabb C ívű szempilla) ezért csak vékony tusvonalat húzok, és kifestem az alsó pilláimat. Amikor nem volt műszempillám, az Avon Supershock spirálját használtam, több soron, szempilla göndörítővel együtt.

Kevés pirosítót is használok, ebből általában barackosabb árnyalatot választok.

A számra általában csak ajakápolót használok, ha kedvem van feltűnőbben sminkelni, akkor színes rúzsokat is kipróbálok.

21/N

2013. szept. 10. 18:24
 16/21 anonim ***** válasza:
BB/CC krém, de nem sok, ezután szempilla göndörítő, és spirál. Ez a folyamat kb. 7 percet vesz igénybe, így mindig elkészítem.:)
2013. szept. 10. 19:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Korrektor,rá púder. Az alsó vízvonalat nagyon halványan fekete szemceruzával kihúzom. Csak annyira,hogy mégis legyen ott valami,mert utálom,ha konkrétan világít a sminkből a fehér vízvonal. Aztán szempillaspirál. Majd ajakápoló,és alapozószínű szájfény keveréke. Nem tudom,nekem valamiért nem áll jól,ha a szám élénk színű:(
2013. szept. 10. 19:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Kevés korrektor, és a nap közepe felé amikor elkezd csillogni a bőröm púder. (ha már reggel felrakom a púdert, valamiért hamarabb kezd csillogni) Aztán színezett ajakápoló vagy szájfény, és szempillaspirál, szemöldökceruza, és olykor tus.

Ha valami alkalom van akkor rúzst használok, de ennyi a különbség.

Őszintén szólva nekem nem áll jól a sok smink, de egy lehelletnyi is már átalakítja az arcomat.

2013. szept. 10. 20:00
 19/21 anonim ***** válasza:
*mármint pozitív irányba :)
2013. szept. 10. 20:01
 20/21 M.Kata ***** válasza:

korrektor a szemem alatti karikákra (pattanásom hál' istennek nincs), egy kevés alapozó, szemceruza szempillaspirál, halvány rózsaszín ajakápoló

amúgy 16 vagyok,ha számít :)

2013. szept. 10. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!