Nem szeretem halmozni a dolgokat, jobban érzem magam, ha csak egy van. Más is van így?
Figyelt kérdés
Mármint, jobb érzéssel tölt el, ha csak egy parfümöm van, egy rúzsom, egy ajakápolóm, egy karkötőm és hasonlók, mintha van mindenből egy szekrénnyi.
Más is így van vele?
2013. szept. 9. 17:45
1/3 anonim 

válasza:

Én a cipőkkel és ruhákkal vagyok így mostanság.Minden fazonból egyféle,minden alkalomra,legyenek meg az alapdarabok,így praktikus.Halmozni a dolgokat nem éri meg,úgysem tudsz mindent kihasználni,nem is teszi az ember,csak egy-két cuccát használja.Ugyanez persze a vonatkozik az általad felsorolt kozmetikai cikkekre is.
Régebben egyébként én is rengeteg cuccot felhalmoztam,amelyek nagy része felesleges volt.
2/3 anonim 

válasza:

Ennyire nem vagyok extrém, hogy 1 db legyen, de én sem szeretem, amikor minden tele van a cuccaimmal. Nálam ilyen szakaszosan változik, egyszer nekiállok venni mindent, utána meg semmit nem veszek, csak azt használom el, ami van. Nekem is megvan a fejemben, hogy miből mennyi az ideális mennyiség. Pl. parfümből nekem 2, egy tavasz-nyári, és egy őszi-téli. Alapozóból, púderből, korrektorokból, fekete szemceruzából, stb. elég 1, de mondjuk én rúzsból szeretem, ha van mondjuk 3-4 szín. Az ékszereket is szeretem cserélgetni, de azokból sem szeretem, ha túl sok van. Csak mindenből néhány fajta.
3/3 anonim 

válasza:

Én sok mindennel vagyok így, kivéve a cipőkkel (nem dizájnermagassarkúkra kell gondolni). Sminkekből pl. van két szemceruzám, szempillaspirálom, de a többiből amint találta megy beválós terméket, nem veszek többet. Egy időben csak egyet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!