Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 éves vagyok és kellene...

13 éves vagyok és kellene beszereznem valamilyen szépségápolási dolgokat? Mármint smink téren.

Figyelt kérdés
Van pár dolgom, de igazán ezzel még nem foglalkoztam. Ilyen alap dolgokra gondoltam. Nem arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyi dolga van csak nekem mikre lenne szükségem?

2013. jan. 5. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem, nincs rá szükséged. Majd 15 éves korodban vehetsz egy spirált, meg némi szemhéjpúdert.
2013. jan. 5. 12:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Szempillaspirál, szemceruza, ajakfény az alap szett. Ha vannak pattanásos napjaid, akkor korrektor és púder is mehet. De ez csak tényleg akkor, ha nagyon látszik! Ebből is van antibakteriális.
2013. jan. 5. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szeretnél kísérletezni, akkor vehetsz szemceruzát, korrektort, esetleg természetes hatású szemhéjpúdert, és szempillaspirált.

Szükséged nincs rájuk, azt tanácsolom, hogy majd tizenöt, tizenhat évesen kezdd el ezeket utcára/suliba is hordani.

Korrektort használhatsz az esetleges pattanásokra, bőrhibákra, de ne az egész arcodat kend le vele.

Vásárláskor próbáld ki a kézfejeden, hogy mennyire passzol a bőrszínedhez - ne vegyél se túl világosat, se túl sötétet - mert ha rosszat választasz, elég viccesen fogsz kinézni. :)

2013. jan. 5. 12:12
 4/10 anonim válasza:

Szempillaspirál, cemceruza, meg valami natúrabb szájfény vagy rúzs.

14L

2013. jan. 5. 12:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Rendben én is így gondoltam..akkor még most semmi csak a natúr és ha vannak bőrhibáim akkor korrektor? :) rendben :) Köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 5. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy természetesebb hatású szempillaspirál, szájfény vagy színezett ajakápoló.

Korrektor és púder csak akkor, ha vannak bőrhibáid. (Használhatsz színezett hidratálót is, egységesíti az arcszínt és egy icipicit fed is.)

Púderből natúrt ajánlok,az nem árt úgy a bőrnek, nincs benne annyi vegyszer, nem tömíti el a pórusokat.

A szemceruzát egyenlőre szerintem hanyagold.

Nem mindenkinek illik, kicsinyíti a szemet és sokan túlzásba tudnak esni vele.

2013. jan. 5. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a 6-os válaszoló mindent leírt amit szerettem volna:)
2013. jan. 5. 18:26
 8/10 anonim válasza:
Én is 13 vagyok, de szerintem ebben a korban a legszebb a bőr, ezért én nem használok sminket. Ha már most elkezdesz sminkelni30 éves korodban úgy fogsz kinézni, mint öreg nyanya!! Csak használj egy bőrápoló krémet, hogy ne száradjon ki a bőröd.
2013. jan. 5. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:

alapozot semmi képpen ne

Fiatalvagy még. A kedvenc márkám az alverde. Ez ilyen bio smink :) olcso, jó minőségű és natúr

2013. jan. 7. 22:30
 10/10 Booo96 válasza:

Arcradír, szempillasprirál, szemceruza, sminklemosó, szájfény :)

Ezeket így összesen körülbelül 2000-2500 Ft-ból be lehet szerezni :) Bár ez attól is függ hogy márkásat vásárolsz-e :)

De ha olcsón szeretnél kijönni, de azért márkásak is legyenek, akkor a Rossmanban mindig vannak ilyen "dobozkák" amikben leértékelt termékek vannak :)

Bár szerintem 13 évesen elég egy kis halvány szájfény :)

2013. márc. 15. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!