Csajok! Mennyit költesz egy hónap alatt kiegészítőkre, bőrápolási termékekre, szépségápolási termékekre?
Kiegészítőt nem szoktam venni, kizárólag ezüstöt hordok, azt születésnapra, karácsonyra, ajándékba kapok/veszek.
Bőrápolásra...huhh, általában mikor kifogy, ezt inkább 2 havonta intézem egy nagyobb shoppinggal, mondjuk 7(-8) ezerből kijön.Problémás bőröm van, ezért nyomnak rajta a krémek, arclemosók.
Sminkből, amikor látok valami otthagyhatatlant hazaviszem.De megfogadtam most, hogy nem veszek többet mert nem tudom hova rakni.Havonta 2000-től több semmiképpen sem megy el ilyenre.
kiegészitőkre semmit, ha a bizsukat érted ezalat.. sminkszereket nem kell havonta vennem, mert az alapozóm nagyon sokáig elég, valamint 4es szemhéjfesték palettám van, ami szintén sokáig kitart. a szempillaspirállal és szemcerkával együtt.
bőrápolási termékekre + hajszerekre kb 2000. az is másfélhavonta.
Bőrápolási termékekre 5 ezer ft.-ot kb. 3 havonta, ugyanis ennyi időre elég az arclemosóm és a hidratáló krémem.
Kiegészítőkre,mint nyaklánc,karkötő,fülbevaló,gyűrű ritkán költök.A nyakláncot nem igazán szeretem, konkrétan 1 darab van, azt sem hordom, csak pár havonta.A karkötőket jobban szeretem, de abból is néhány darab van és vagy kaptam,vagy olcsón vettem.Én a fonal,fa,gyöngy kiegészítőket részesítem előnyben,ezeket viszonylag olcsón be lehet szerezni.Gyűrűt szintén ilyet hordok, ha hordok.Fülbevaló ezüst, de nem költök rá, a kedvencemet,amit hordok ajándékba kaptam.
Gyűjtöm viszont a sálakat, mint kiegészítőt,ha összefutok egy-egy egyedibb darabbal, nem tudom ott hagyni, lehet akár tél vagy nyár.:)
Amit gyakrabban vásárolok, az sminkek(a szemfestés a mániám többek közt:)), hajápolási termékek(sampon-balzsam-pakoló,spray), testápolási termékek(tusfürdő,testápoló,olajok),ezeket egy, másfél havonta vásárolom, kb. 3 ezer ft. értékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!