Milyen sminkszereket/egyéb dolgokat (szépségápolási) vigyek suliba (gimnnázium) a táskámba?
köszi :)
kedves első!csak azért kérdezem,hogy más szerint mi kell,mert kíváncsi vagyok,hogy más lányok mit visznek és lehet,hogy az nekem is jól jön. :)
Én ugyan egyetemre járok már, de ami nálam van (általában nem használom őket, mert ha reggel kisminkelem magam, akkor max. a szájfényt kell többször felvinni... de ezek amolyan tartalékok... ha mondjuk közben jön össze vmi olyan program):
-ajakápoló (anélkül sehova)
-zsebtükör
-korrektor
-szempillaspirál
-1-2 természetes színű, mindenhez passzoló szájfény (ilyen halványbarack meg halványrózsaszín)
-rúzs (az is ilyen natúr)
-pirosító
-egy természetes barnás szemfestékpaletta (azzal nagyon elbaltázni nem lehet a szemhéjfestést sztem, és mindenhez passzol)
-kedvenc szemfestékpalettám (ilyen zöldes... de sztem teszteld ki előtte, hogy a te szemedhez milyen illik)
-pár vattakorong, becsomagolva
+az aznap használt szájfény/rúzs
(szemceruza csak azért nincs, mert még meg kell tanulnom, hogy használjam rendesen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!