Más is imád sminkelni, sminkszereket nézegetni/válogatni/vásárolni?
Én nagyon. Elég sokat vettem/kaptam már, mindenféle színben, márkában. (Próbálom is visszafogni magam, hogy ne vegyek többet, mert ami szín nekem jól áll, abból már van általában több is -persze elég nagy lelkitusámba kerül a dolog... X)
Imádom a szemhéjpúdereket, szájfényeket, rúzsokat használni, de akár csak kipróbálni, nézegetni is. Nem mintha olyan gyönyörű lennék tőlük, vagy hasonló, de nagyon vonzanak a színek, akár élénkek, akár visszafogottak.
Imádom megtervezni, milyen sminket tegyek fel a másnapi ruhámhoz, és persze megalkotni is. Nem mintha profi lennék sminkelésben... de akkor is jó érzés.
Neten is folyton sminkszereket nézegetek, jópofa a színmintákra kattintgatni.
Más is így van ezzel?
Dettó így vagyok vele!
Erre nem sajnálom a pénzt!
Isadora, Dior, de ugyanúgy megveszem a Rimmel, Miss Sportyt is... !!!
Imádom őket, gyönyörű sminktáskában tartom őket és törölgetem is :))
Nem kenek magamra mindent persze, de mindennap mást :)
<3 <3
Hát...nem. Engem valahogy nem vonz ez az egész. Csak akkor festem ki magam, ha szórakozni megyek, vagy valami esemény van (esküvő, ilyesmi). Kb 3-4 féle szín van, amit használok, és az összes sminkcuccom elfér egy nagyobb méretű tolltartóban. Evvan.
20L
Hát nem tudom, én egyébként a szemhéjtusokért és a szempillaspirálokért vagyok oda. :D Mindennap nagyjából ugyanolyan sminkem van: alapozó, púder, fekete/piros/szürke/sárga szemhéjpúder, szemhéjtus(elég vastagon), és szempillaspirál több rétegben. :D Ha ünnepi vagy alkalmi smink van, akkor arany a szemhéjpúderem(az inkább ilyen hab állagú.). Márkákhoz nem ragaszkodom, vannak noname cuccaim is. Egyedül az AVON-t kerülöm. :D
18L
Örülök, hogy van még, aki így van vele!
Aki meg nem... hát az nem. Nem vagyunk egyformák. :-)
Ja és írjatok még, érdekes! :-)
Erről inkább ne is beszéljünk,14 éves korom óta smink majom vagyok és még mindig nem tudom abba hagyni,annyira gyönyörűek csodálatosak,amúgy is már mindenkinek az agyára megyek a sminkjeimmel már közel 400 darabom van köztük no name és nagyon márkásak is. Erről a szenvedélyemről nem tudok lemondani. De ha egyszer véget ér akkor eldobozolom őket és majd 20 év múlva elő veszem:DD
19/L
Imádok sminkelni*.* Mindig van rajtam, smink nélkül ki sem megyek az utcára (ez ciki vagy nem, így van), állandóan vásárolok vagy csak nézelődök a sminkcuccok között, itthon is sminkelek, ha épp nincs más dolgom. sminkelős videókat nézek (Michelle Phan a kedvenc*.*).
Kedvenc sminkmárkáim: Avon, Essence (legkevésbé kedvenc a Miss Sporty mert minőségtelen:S)
Örülök, hogy nem vagyok egyedül a "mániámmal"... :)
Sminkvideókat én is szoktam nézni, nekem is toronymagasan Michelle Phan a kedvencem. :)
Aki úgy érzi, még hozzászólna a témához, ne habozzon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!