Milyen sminkszereket vegyek, ha semmilyen nincs nekem, kezdő sminkelő vagyok?
rossmannba menj és essence termékeket vegyél. olcsók és sztem jók.
vegyél egy fekete szemcerkát, egy szempillaspirált, és egy alapozót vagy púdert, ha szeretnél, de ez nem kell, a cerka és a spirál fontosabb. ha ez a 2 megvan már egy csomó féle sminket tudsz magadnak készíteni.
ha szeretnél színes is lenni, akkor vegyél vmilyen szemhéjpúdert, bár ezekből jobb ha drágábbat veszel, mivel az olcsóak nemigazán tartósak és nemisolyan szépek, de sztem szemhéjpúder sem kell, én a ceruzák híve vagyok. ha színeket szeretnék, akkor színes cerkákat veszek, vastagot vagy vékonyat. a vékonnyal is lehet ugyan nagyobb területre színt felvinni, de a vastagabb ceruzával szebb lesz és pontosabb.
naszóval, ami a legalapabb az a fekete szemceruza és a fekete spirál. ezzel készíthetsz füstös szemeket, cica szemeket, vagy csak egy egyszerű szemkontúrt magadnak.
ezenkívül beszerezhetsz egy vastag akármilyen színű szemceruzát, ezzel pedig a szemhéjadat tudod festeni, ha szeretnéd.
ha szereted ha a szád is sminkelve van, akkor vegyél egy szájfényt, ennyi sztem bőven elég, de ha nem, akkor vmilyen színű rúzst vagy színes szájfényt.
Alap sinkkészlet szerintem:
szempillaspirál ,rúzs vagy szájfény ,szemceruza ,alapozó ,korrektor,pirosító.
Az alapozó és korrektor elhanyagolható ha szép a bőröd.HA meg szeretnél használni na akkor drágábbat vegyél ami nem folyik le a nagy melegben az arcodról,hagyja levegőzni a bőrt,szerintem sok macera van vele.
A miss sporty-s szemceruzák szerintem jók de nem a tekerősre gondolok hanem a sima ceruzára.szempillaspirált olyan 2000 körül vegyél manhattan maybelin ,nekem a miss sportys zöld színű is megteszi de sokan csak lehordták hogy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!