Mennyi műköröm készítéséhez lenne elég ez a kezdő szett? Ajánlanátok anyag beszerzési helyeket?
Meg szeretném próbálni magam elkészíteni a műkörmömet, de nem vagyok annyira tisztában még a mennyiséggel.
Az essencenek most kijött egy új termékcsaládja: [link]
szettben láttam a müllerben de egyesével is a rossmanban. a végeredmény tökéletesen olyna mint egy uv-s műköröm csak kevesebb vele a munka. könnyen elkészíthető és nem is drága. (a szett 5 ezer körül van) és jó sokáig eltart. egyedül a tipp kevés kicsit benne. Nagyon jó találmány szerintem :) jobb választás.
Szia! Nem tudom hogy érvényes-e még de én küldök neked egy linket,ahol én vettem a szettemet!:)Szerintem nagyon megéri ez a szett! Borzasztó olcsó,gondolom ezt te is látod,főleg h minden új:) de amugy ennél a csajnál ha körülnézel a hirdetései között én legalábbis már több mindent vettem tőle mert nagyon sok diszitője meg zseléje is van és ez mind mind ilyen olcsón! Ráadául a postaköltség is ingyenes nála. Egyetlen egy negatviumot tudok csak mondani rá,hogy kb.2 hetet kellett várnom mindig a csomagok érkezésére amiket tőle vettem. de megérte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!