Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk ti milyen kiegészítőket,...

Fiúk ti milyen kiegészítőket, dolgokat szerettek hordani?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ruha,óra,bukósisakom
2013. júl. 10. 21:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyűrű,bőr ,ezüst kasrkötő fülbevaló..
2013. júl. 10. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
karkötő akartam irni
2013. júl. 10. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Óra mindig rajtam van. Koncertekre bőr szegecses karkötő.
2013. júl. 10. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Imádom a vörös rúzst és a cukika rózsaszín kis tatyókat na meg sose felejtem el fellvenni a lábszárig érő csodálatos fehér tűsarkú cipőmet ami egyszerűen fantastic.

Koncertre nem járok de kifinomultabb rendezvényekre általában gyémánt karkötőt veszek fell vagy egy óriási nagy hajba való masnikát

(LOL :D)

2013. júl. 10. 22:38
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
5-ös te vagy a párom :))) Cuki imádlak beby :D:D:D
2013. júl. 10. 22:53
 7/11 anonim ***** válasza:

óra szinte mindig, neha ezüstkarkötö + nyaklánc,

néha buff

2013. júl. 11. 00:27
 8/11 anonim válasza:
5kg-mos aranynyaklánc sál aranygyűrű minden ujjra 3
2013. júl. 14. 08:23
 9/11 anonim válasza:
Csúzli, csapágy-golyó, madzag, tű-cérna, bicska, ceruza, csavarhúzó, álkulcs, tiki-taki, biztostű, damil horoggal, gumi és sósborszesz, nyeles fésű, kisrádió, dunakavics,zsebkndő, tiszta gatya, nyakkendő, petárda, befőttes gumi,...és még tájoló.
2013. júl. 16. 11:37
 10/11 anonim válasza:
Minden extra dolgot rühellek, ami valahol a testemen van (ruhán kívül, persze :)). Egyetlen kivétel van ez alól, egy vékony ezüst nyaklánc, amit kb. 5 éves koromban kaptam a nagymamámtól. Azóta gyakorlatilag állandóan hordom. Bármi más viszont idegesít, legyen szó akár óráról, karkötőről, vagy mondjuk valamilyen rendezvény karszalagjáról. Ha ilyen helyre megyek, nem bírom megállni, állandóan azt birizgálom, tekergetem, húzogatom. Egész egyszerűen idegesít. :)
2013. júl. 16. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!