Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen kiegészítőket ajánlanát...

Milyen kiegészítőket ajánlanátok az alábbi ruhához?

Figyelt kérdés

Valamint esküvőre megfelelő viselet? Nem igazán értek az ilyenekhez meg nem voltam esküvőn.:D

[link]

2013. máj. 26. 23:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ehhez már nem kell semmi, mert magas a nyaka, a felsőrésze pedig díszített, tehát nyakláncot semmiképp se vegyél fel

Esetleg valami fehér gomb fülbevaló jó lehetne, de ehhez más nem kell. Tehát se arany se ezüst, semmilyen, ez így jó, ahogy van. Szerintem

2013. máj. 26. 23:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen! Gondolom a smink az legyen világos, szolidabb. Esetleg nem kéne hozzá egy boleró, vékony kabát vagy vmi felső rész?
2013. máj. 26. 23:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ha fázol akkor kell, ha nem akkor meg nem :D

Szolíd smink, szerintem esetleg tussal kihúzhatod a szemed olyan macskásra, az szép nagyon :) Meg valami átlátszó szájfény és kész. Arra viszont ügyelj, hogy ne zöld meg kék meg piros körömlakkod legyen, lehetőleg francia vagy valami natúrféle

2013. máj. 26. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!