Milyen táplálék-kiegészítőket ajánlanátok? Többi lent
Sziasztok, itt a nyár, és arra szeretném használni, hogy megszabaduljak a feleslegem nagy részétől, 18 éves vagyok 188 centi és 120 kg. a Norbi update 1-2-3-as beosztása szerint étkezek és heti 3-4 alkalommal járok futni.
ehhez szeretnék kérni tippeket a zsírégetés segítéséhez, ha tudnátok ajánlani pár jó táplálék-kiegészítőt.
De azt nem szeretném h a szervezetemre káros hatással legyen, vannak olyan termékek, amik nem károsak?
mert sokan ijesztgetnek h impotens leszek meg ilyenek, felvilágosítanátok? : ) előre is köszönöm
Én a nitro-x ajánlanám biotech-től,az ugyan önmagában nem
fogyaszt de segít hogy jobban pörögj tőle ezáltal jobban
bírod majd a futásokat.
tuti nitrogénoxid termék kell neki lol
A táplálékkiegészítők nem károsak, élelmiszerek, boltban kaphatók. Nincs szükséged semmilyenre, diétára van szükséged és normális edzésre, nem norbigörény idiótaságaira.
az L-karnitint én is hallottam már, de szerintem 1-2 hónapig nem használok ilyeneket, majd utána, ha esetleg lelassulna a fogyásom vagy ilyesmi.
Köszönöm a hasznos válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!