Milyen ruházati dolgokat, esetleg kiegészítőket hiányoltok kis hazánkban, ami nagyobb országokban divatos, elterjedt?
Legyező és kalap. Tudom, lehet itt-ott kapni, de alig van választék, és a kultúrája sem terjedt el.
Valamint (bár ez nem kézzelfogható) a stílusos, elegáns öltözködést. Nagyon zavar, hogy még ma is rengeteg nő öltözik utcasarki stílusban, mert azt hiszi, hogy attól lesz vonzóbb, ha kinn van mindene.
Pont mint az első. Legyező, kalap és én a napernyőt is hozzátenném. Az a baj, hogy ebayről lehet rendelni napernyőt meg legyezőt pl., de ugyanaz a sablon mind, fekete-fehér verziók és kész. Snassz.
Plusz én örülnék, ha nagyobb tért nyernének itthon is a valódi acélmerevítős fűzők, lenne 1-2 szalon, ahol próbálni, készíttetni is lehet, nem csak internetről rendelni. Igaz, itt van nekünk a LeCorset, de azt hadd ne mondjam már hogy néz ki...
Plusz még esetleg a kesztyűk. Mármint mindenféle csinos, estélyi ruhához való, vagy simán elegáns, esetleg csipkés kesztyűk...lehetetlenség belőlük nem gagyi metál/gótboltos kínai anyagból készült tákolmányt találni...
kalap, igen.
és általánosságban a merészebb, egyedibb, stílusosabb öltözködés. az emberek 40%-a a sarki kínaiból, 50%-a a tömegboltok polcairól öltözködik, ami alapvetően nem lenne baj, ha kreatívan kombinálnák, feldobnák érdekesebb elemekkel, és főleg ha nem úgy bámulnának a maradék 10%-ra, mintha azok őrültek lennének... lehangoló, hogy kb. elnyűtt sportcpő-farmer-kinyúlt cipzáros pulcsi kombót, olcsótucat-emot és leopárdos streccses strasszos qrvát látsz csak az utcán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!