Hol találok ilyen és ehez hasonló ruhákat, kiegészítőket (karkötő, stb), mint amilyeneket Jason Momoa hord?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a stílus, de sajnos nem tudom merre keressek hasonló dolgokat, pl ilyesmi bőr karkötőket és nyakláncokat sehol nem találok. Jöhetnek akár online áruházak, vagy konkrét márkák is, ha tudtok. Nagyon köszi!!!!!
2011. okt. 8. 16:11
1/3 anonim válasza:
Pfuu Te, nem tudom. Nézelődjél mindenfelé... Newyorker, plázák. Az az öltöny nagyon vagány, de gondolhatod mennyi az ára :) Ez a nagy V kivágású póló is nagy divat lett, bár szerintem nem férfias és mikor még a bimbi is kilóg belőle...
2/3 A kérdező kommentje:
Nem pont az öltönyre gondoltam, az nekem túl elegáns :D A v-nyakú felsők nekem tetszenek, de sajnos sehol nem találok ilyesmit (a bershkában találtam egyet, és ennyi) :S
2011. okt. 8. 16:24
3/3 anonim válasza:
Távol keleti cuccokat árusító boltokat érdemes megnézni. Ott vannak ilyesmi cuccok. Nem tudom merre laksz, de én pl. olyanra gondoltam, mint Szegeden az Eldorado.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!