Ki lehet végig lövetni a fülem?
Figyelt kérdés
valaki azt mondta nekem hogy végig veszélyes kilövetni mert a fülben különböző pontokban akupunktúrás részek vannak amik et ha átlőnek bajok lesznek, de nagyon szeretném :D szerintetek?2013. szept. 8. 12:11
1/8 anonim válasza:
hHát igen vannak olyan idegek amiket ha eltalálnak,mondjuk hirtelen meghízhatsz vagy ilyenek. De ha szakemberrel löveted át akkor nem lehet baj szerintem.
2/8 A kérdező kommentje:
oké köszönöm :)
2013. szept. 8. 12:26
3/8 anonim válasza:
A porcos részt viszont ne lövesd, hanem szúrasd.
4/8 anonim válasza:
nekem a bal fülem végig tele van piercinggel, egyiktől sem lett semmi bajom. (14lyuk)
5/8 anonim válasza:
Az akupunktúrás pontokat hallottam én is, szóval a szakember alap. A porcot meg szúrasd.
6/8 A kérdező kommentje:
mi a különbség ha a porcot szúratom vagy lövetem?
2013. szept. 17. 21:15
7/8 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm szépen a válaszokat:)
2013. szept. 17. 21:15
8/8 anonim válasza:
lövésnél nagyobb az esély arra, hogy a porc eltörik/megsérül, így nehezebb a gyógyulás is. szúrásnál ez ritkán fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!