Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Át szeretném lövetni a fülem,...

Át szeretném lövetni a fülem, de igy is megpróbáljam?

Figyelt kérdés
Két éve már átvolt lövetve, de akkor nagyon begyulladt, fájt, és kivettem, hagytam összenőni...nemsokkal utána aurafényképről megállapitották, hogy fémérzékeny vagyok. Megpróbálhatnám mégegyszer átlövetni, vagy megint begyulladna?
2011. júl. 14. 21:25
 1/6 anonim válasza:
inkább ne próbáld. :S
2011. júl. 14. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
A fémérzékenység nem múlik el. Talán próbáld meg az ezüstöt vagy aranyat, arra kevesebben érzékenyek.
2011. júl. 14. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Aurafényképről, hogy fémérzékeny?

Nyugodtan átlövetheted, nem vagy fémérzékeny.

Valami igényesebb helyre menj el megcsináltatni, valószínűleg nem volt fertőtlenítve, amikor csinálták.

2011. júl. 14. 21:36
 4/6 A kérdező kommentje:
tudom hogy nemmúlik el, de nekem a 2 ,,rendes lyuk ,, az megvan, ez a 3. volt, amit 2 éve lövettem. És csak az gyulladt be, amúgy nemgyullad be, sem ezüsttől, aranytól, sem bizsutól. Azért gondolom, hogy lehethogy nem az miatt. Mert akkor elég korán kicseréltem a fülbevalót.
2011. júl. 14. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
van külön fémérzékenyeknek orvosi acélból fülbevaló, habár az kicsit drágább
2011. júl. 20. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Tesómnak harmadszor lett kilőve, mire jó lett. Először kiskorában, és ahogy mondták, egy hét után cseréltük aranyra, de begyulladt, másodszor dettó. Harmadszor már idősebb volt, 16, akkor simán jó volt. Kenegettük valamilyen gyulladáscsökkentő krémmel. Hamar begyógyult, bírja az ezüstöt, a bizsut is. Elővigyázatosságból színtelen körömlakkal átkenjük az átdugós részt. :)
2011. júl. 21. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!