17/F ki akarom lövetni a fülem a jobbost szeretném. vagy fiuknak a balba kel rakni a fülbevalót? Én olyanra gondoltam 4-zet alakú és olyan mint egy gyémánt:d jó áll ez a fiuknak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 22:03
1/23 anonim válasza:
Nincs meghatározva hogy melyik füledbe kell rakni. Viszont fiúknak ez a gyémántalakú csillogós vacak rettentő b*zis, főleg rózsaszín pólóval és szűk farmerrel.
2/23 anonim válasza:
de meg van határozva, hogy melyik fülbe kell rakni!!!!!!
3/23 anonim válasza:
ööö úgy emléxem hogy a balba kell rakni:) Jah és ezt a négyzet alakú gyémánt nagyon jól néz ki, én imádom:) 17/L
5/23 anonim válasza:
szerintem bármeikbe lehet O.o
am meg naon jool néz ki^^
15L^^
6/23 anonim válasza:
Nem,nem áll jól a fiúknak,viszont nagyon sokan hordják,mert divat,és mert -mint látod- sok kiscsajnak "bejön".Ha neked olyan a stílusod,akkor hordjad nyugodtan,nem fog rád senki furán nézni,ez ma már megszokott dolog.
7/23 anonim válasza:
de igen is jól áll, de birom az ilyen konzervatív kondolkodásúakat, akik már egy fülbevalótól kiakadnak! És a pasik nem divatból hordják, hanem szimplán azért mert k*rva sexi!
9/23 anonim válasza:
kedves utolós köszönjük hogy ezt az értelmes megnyílvánulást megosztottad velünk! Menjél inkább és a babáidra hányjál!
10/23 anonim válasza:
Akárhogy is nincs meghatározva manapság, hova kell rakni, én úgy tudom, hogy régebb a melegek rakták a jobb fülbe, zenészek a bal fülbe. Jó, persze, régen volt az, ma már mindegy, de azért mégis...
Nekem is van fülbevalóm, a bal fülemben.
A csillogó, négyzet alakú fülbevalóról pedig NEKEM a véleményem, hogy b*zis, de mindenki maga válassza meg, hogy mit rak be. Lehet van, akinek jól is áll (nem tudom, mert nem szoktam fiúkat nézni :D)...a lányoknak pedig úgy néz ki bejön az ilyen fajta...
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!