Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 17/F ki akarom lövetni a...

17/F ki akarom lövetni a fülem a jobbost szeretném. vagy fiuknak a balba kel rakni a fülbevalót? Én olyanra gondoltam 4-zet alakú és olyan mint egy gyémánt:d jó áll ez a fiuknak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 22:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
mint annak a kis csíra új ronaldónak??? a focistának? az sztem nagyon nyomis :D
2009. okt. 9. 23:48
 12/23 A kérdező kommentje:
jó megnyomtátok a válaszokat:d köszönöm a hevernak mindkét fülébe van fülbevaló kör alakú gyémánt akármis szerintem hülyeség hogyha a jobba tetem akkor b*zi vagyok:d 17/L légyszi mond meg a neved és hogy hol laksz?nah meg persze van-e pasid:$ írj privátot:D
2009. okt. 10. 10:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Én is most lövettem és azért a balba, mert még lehet h vkiben meg van az az előítélet, h a jobboldali fülbi b*zis. Egyébként meg már tényleg mind1, a haveromnak is mindkettőben van és ismerek olyat akinek csak a jobban! Egyébként sokan azért is rakatják a jobba, mert a bal fülön lehet h van egy kis anyajegy, vagy hasonló!19/F
2009. okt. 10. 17:00
 14/23 anonim ***** válasza:

Alapvetően én is undorítónak tartottam, de egy barátom megcsináltatta és neki kifejezetten baromi jól áll, ugyanez a négyzet gyémánt:)

Amúgy én voltam már egy másik barátommal fület lövetni, megkérdeztük h melyik fülbe szokás és ott a nagy kigyúrt tetkós bácsi azt mondta, hogy a heterók a balba szokták:D

2009. okt. 11. 11:56
 15/23 anonim ***** válasza:

ma már jóval toleránsabbak az emberek és nem nézik annyira hogyha jobba van akkor búza az ember. Főleg én úgy tudom régen is csak jobb oldali karika volt a homoszexuálisok jele. Ezt ők maguk találták ki, hogy kitűnjenek a sorból.

Főleg a négyzet alakú gyémántból érdemes mindkét fülbe rakatni. Karikából inkább csak az egyikbe tegyél.

2009. nov. 14. 01:58
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintetek a "csak" a bal fülben a hatalmas négyzet alkú gyémánt jól áll? Nem inkább akkor már legyen szimmetrikus a férfi feje úgy hogy mind2-ben van gyémánt?
2009. nov. 14. 02:00
 17/23 anonim ***** válasza:
Sztem tök mindegy! Lehet mindkettőben is hatalmas gyémántalakú fülbevaló, vagy csak az egyikben! Manapság már senkit sem érdekel, h melyikben van és ugyan úgy lehet a fiúknak is mindkettőben, mint a lányoknak!Már ez elfogadott és nem feltűnő!
2009. nov. 14. 14:31
 18/23 anonim ***** válasza:
sztem az nagyon para, ha valaki nagy cirkónia szarokat rak a fülébe. ha van pénzed gyémántra, kb 40 rongy egy 5 mm oldalú négyzet, az ok, de ilyen műszart én sose raknék be, ezért hordok kis ezüst pontfülbevalót.
2009. nov. 17. 17:58
 19/23 anonim ***** válasza:
sztem a legtöbben bijut hordanak, szal sztem vegyél nyugodtan azt, persze csak ha birja a füled, meg ha már begyógyult a seb! Nem kell 40 ezret költeni egy fülbevalóra, főleg úgy, hogy most ez a divat és talán már jövőre más lesz!!!
2009. nov. 17. 19:27
 20/23 anonim ***** válasza:

Üzenem annak, aki ajánlotta, hogy igazi gyémántot vegyél, hogy örült. Minek dobnál ki annyit egy fülbevalóért.Akkor már inkább vegyen 40 000-ért egy vastagabb arany nyakláncot.

Sőt 5*5-ös 40 ezer, de mi van a 9*9-es méretű gyémánttal? Az 140 ezerbe kerül?

2009. nov. 22. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!