Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok mi a véleményetek...

Csajok mi a véleményetek arról ha egy fiú így sminkeli a szemét?

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 23. 23:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha sminkeli magat, alapbol nem a lanyok velemenye erdekli..
2013. aug. 24. 00:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Én szeretem a sminket a fiúkon, de az legyen normálisan megcsinálva, a képen nem szép, csak oda van kenve egy csík, ez csúnya. Még csajokon is.
2013. aug. 24. 00:46
 13/22 anonim ***** válasza:
A lányok KAJÁLJÁK AZ ILYENT. Lásd pl.: Tokio hotel
2013. aug. 24. 07:45
 14/22 anonim ***** válasza:
ocsmány
2013. aug. 24. 11:50
 15/22 piriiiiii ***** válasza:
Ja, igen, tényleg csak Johnny-n állt jól, és Michael Jacksonon, de csak eleinte, amíg volt orra.
2013. aug. 24. 12:25
 16/22 anonim ***** válasza:

Mikor megláttam a kérdést, egyből az ugrott be, hogy egy hetero férfi alapból NE sminkelje magát (nyilván kivétel a színészek sminkje a szerephez, de az más tészta)!

Aztán megláttam képet.. Ez egy fiú?

2013. aug. 24. 12:26
 17/22 anonim ***** válasza:
borzalmas!!!
2013. aug. 24. 13:11
 18/22 anonim ***** válasza:

Mikor én megláttam a kérdést egyből gondoltam, hogy egy ázsiai lesz. Kezdjük ott, hogy én tudom ki ez ..és nem meleg!:)

A másik az, hogy koreába (meg japán,kína stb. de főleg koreába) sminkelik magukat a fiúk. EZ NÁLUK A MEGSZOKOTT. Lehet, hogy ha itt M.o-n meglátnék valakit ilyen sminkkel leb..znám én is, de ott ezen nem is lepődnek meg szóval én sem.. Sőt van aki sokkal jobban néz ki sminkkel mint nélküle (de persze csak így kihúzott szemmel semmi több) és szerintem ők azért is festik még magukat, hogy nagyobbnak tűnjön a szemük (jó ez nem biztos, de igaz, hogy sminkkel nagyobbnak néz ki xd)

2013. aug. 24. 14:21
 19/22 anonim ***** válasza:
(utolsó vagyok) Ja még annyit, hogy ő is énekes és alapból gondolom nem szokta az utcára kisminkelni magát:D
2013. aug. 24. 14:22
 20/22 xshorty ***** válasza:
ha pl valami alternatív bandában játszana, nem zavarna, de lerí róla, hogy nem ilyen. szóval inkább ne. de ha neki így tetszik saját maga, akkor rendben van.
2013. aug. 24. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!