Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehetséges, hogy a szempillagö...

Lehetséges, hogy a szempillagöndörítő rugója kipattanjon, és kicsapja a szemet?

Figyelt kérdés
Nagy kedvvel használtam idáig a szempillagöndörítőt, mert tényleg tuti kis szerkezet. Ám a minap az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ha az a rugó (ami összetartja) kiugrana, lazán kicsapná a szemem. Azóta nem igazán használom, pedig (szerencsére) nem hallottam még ilyen sztorit, de elgondolkodtató, mert egy ilyen rugó tényleg simán kiverné az ember szemét. Na de annyira erősen meg van csinálva, hogy erre nem sok esély van, ugye??
2013. aug. 17. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
esetleg a hirtelen összekalapált made in china cuccok.
2013. aug. 17. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez oké, de honnan tudom, hogy melyik a hirtelen összekalapált? Van sok olyan cucc, ami Kínából származik, mégis jó, és van amelyik borzalom.
2013. aug. 17. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:

na most erre a kérdésre rögtön elővettem a szempillagöndörítőmet. Hát nem tudom hogy te milyet használsz de nekem nincs benne rugó csak egy olyan fém vmi ami összefogja a szerkezetet.

[link]

ilyenem van, nyugi nem fogja kicsapni, nyugodtan használd!

2013. aug. 17. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én göndörítőmben nincs rugó, úgy működik mint az olló, a saját erőmből szorítok rá. Rossmnanban vettem kemény 400 Ft-ért.
2013. aug. 17. 12:11
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, nem tudtam, hogy van olyan veerzió, amit nem rugó tart össze. igazából ezt ajánlották egy üzletben, és megvettem, nem is figyeltem, van-e rugó, nincs-e :)
2013. aug. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!