Miért utálják ennyien az Emokat?
nem utálom őket
tisztelem őket, mert nem tartják magukba, amit éreznek
azt pedig gáznak tartom, ha ezért utálják őket...
mert legtöbbször féltékenyek rájuk hogy saját társaságuk van és jól öltözködnek/jól néznek ki
egy emo csaj
Istenem... Szánalom hogy a válaszadók 70%-a azt se tudja mi az az emo :) És így körülbelül az egészet végigröhögtem ahogy olvastam. xD Válaszadóknak üzenném hogy olvassanak utánna hogy mi az az emo... és hogyha divatnak tartjátok már az is mekkora szánalom. Az emo egy életstílus. Az emo a zenéről , a szerelemről, és a csalódásról szól. És én is tisztelem az emokat... Az emo egyébként is kitűnik az emberek közül pont mint a scene , a metal , a blackmetal , a repper , a rocker és még sorolhatnám :) elég szomorú hogy ennyit sem tudtok =/ És az is hülyeség hogy az emok a világfájdalmat hordozzák magukban... Egyébként szerintem a divatemokat utálják az emokat csak furcsálják és ne csodálkozzon senki mert a válaszadók 70% azt se tudja meik ez meik az... Tisztelet a kivételnek.
A hozzászólást értékeld :)
Az emokkal kötekedtek hogy a fiúk lányosan néznek ki, meg hogy egy férfi nem ilyen. Akkor egy férfi olyan nadrágba van mint egy lány, meg rózsaszín póló, ing. :D én emo vagyok, és ti nagyon tévhitbe vagytok velünk kapcsolatban. Azt hiszitek hogy mi beszariak vagyunk, lehet minket ütni meg minden. Csak mondom ha egy helyen láttok több emot ne szóljatok be egynek se, mert mi nem csak magunkat, de a barátainjat is megvédjük, kiállunk egymásért, bármi van ahogy tudunk segítünk neki. Meg ha valaki igazi emo az abaj, azt szidjátok, ha valaki prózer akkor az a baj :D ti se tudjátok mi a bajotok velünk, csak azért teszitek mert ez "menő" és tudtok keménykedni a lányoknak hogy 5 elbirtok 1 vagy 2 emo val :D ha egyenlő küzdelem lenne nem lenne nagy szája senkinek. :D
Üdv.: egy emi fiú ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!